Hjem > H > Hva Betyr Det Når Man Kommer Til Mobilsvar?

Hva betyr det når man kommer til MobilSvar?

En telefonsvarer er en elektronisk maskin som er koblet til en telefonabonnents telefonlinje og automatisk svarer på samtaler når eieren av telefonen ikke kan eller vil svare. Svareren kan ta opp en beskjed fra vedkommende som ringer, og senere spille av denne beskjeden for eieren av telefonen.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvordan høre telefonsvarer iphone?

Hvordan sette opp talepost på iPhone

  1. Trykk på telefon -appikonet for å åpne det.
  2. På den nedre verktøylinjen i telefonappen trykker du på telefonsvareren.
  3. Hvis skjermen er tom, betyr det at du allerede har konfigurert telefonsvareren din på iPhone.
  4. Apple vil be deg om å opprette et talepostpassord.
Hvordan skru på telefonsvarer på iPhone? Hei ønsker å fjerne mobilsvar på iphone 5. hvordan gjør eg det? Hei Thomas. For å slå av mobilsvar gjør du følgende: Tast ##002#, trykk ring/send.

Hvordan legge igjen beskjed på telefonsvarer?

Den som ringer for å legge igjen en beskjed i din MobilSvar blir møtt med en stemme som forteller hvilket mobilnummer sin MobilSvar man har kommet til. Så blir vedkommende bedt om å taste 1 for å legge igjen telefonnummer, eller lese inn beskjed etter pipetonen. Hvordan høre på telefonsvarer? Slå på visuell talepost

  1. Åpne Telefon-appen .
  2. Trykk på Flere alternativer. øverst til høyre.
  3. Trykk på Innstillinger. Talepost.
  4. Slå på Visuell talepostkasse.

Kommer rett til MobilSvar iPhone?

Åpne "Innstillinger" -appen på iPhone. Velg "Telefon" og "Kunngjør anrop" for å få tilgang til menyvinduet. Deretter kan du trykke på "Alltid" for å ønske alle innkommende samtaler velkommen på iPhone. Når innstillinger kunngjør anrop, går iPhone rett til telefonsvarer uten at problemet kan løses trygt. Tilsvarende, hvor lenge lagres mobilsvar? Det varierer litt fra operatør til operatør hvor lenge svarermeldingene dine blir lagret i mobilsvar. Det som imidlertid er likt for alle, er at de blir slettet etter en viss periode - også de du ikke har hørt på.

Så, hvordan slå av mobilsvar ice?

Slå mobilsvar av eller på under abonnementsinstillinger på Min side (Denne funksjonen er kun tilgjengelig for våre privatkunder. ) Hvordan lage talemelding? I WhatsApp går du til en samtale, og så trykker du på mikrofon-ikonet til høyre for meldingsfeltet. Hold fingeren inne mens du leser inn meldingen din, og så slipp når du er ferdig.

Hvordan lage talemelding på iPhone?

sende

Send en lydmelding

  1. Trykk og hold på for å ta opp en lydmelding i en samtale.
  2. Trykk på for å lytte til meldingen før du sender den.
  3. Trykk på for å sende meldingen, eller trykk på for å avbryte.

By Kristoffer

Hvordan skru på telefonsvarer? :: Hvordan konfigurere Microsoft konto?
Nyttige lenker