Hjem > H > Hvordan Koble Telefon Til Chromecast?

Hvordan koble telefon til Chromecast?

Konfigurer Chromecast eller Chromecast Ultra

  1. Plugg inn Chromecast-enheten.
  2. Last ned Google Home-appen på en Chromecast-kompatibel Android-enhet.
  3. Åpne Google Home-appen .
  4. Følg trinnene. Gjør dette hvis du ikke finner konfigureringstrinnene for Chromecasten:
  5. Konfigureringen er ferdig. Du er ferdig!

Les mer

Hvordan koble Chromecast til mobilt nettverk?

Last ned Chromecast-appen på telefon nummer to (Last ned her: iPhone, Android) Kjør Chromecast-appen på telefon nummer to. Følg instruksjonene, pass på at du kobler Chromecasten til nettet som deles fra telefon nummer én. Du kan også spørre hvordan fungerer innebygd chromecast? Konfigurer TV-en med Chromecast innebygd via

  1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som TV-en eller skjermen med Chromecast innebygd.
  2. Installer Google Home-appen.
  3. Åpne Google Home-appen .
  4. Følg trinnene.
  5. Konfigureringen er ferdig.

Dessuten, kan man bruke chromecast på smart tv?

En Chromcast er et genialt tilbehør til tv-en som gjør at du kan se bilder og video fra for eksempel mobilen eller nettbrettet på tv-skjermen. Det er enkelt å ta i bruk Google Chromecast, og med den kan du gjøre en vanlig tv om til en Smart TV. Det er også en rimelig løsning. En Chromecast koster rundt 400 kroner. Hvordan funker Smart TV? En smart-tv er enkelt forklart en nettilkoblet flatskjerm-tv med en innebygget «datamaskin». Utover å se på vanlige tv-programmer kan man dermed også kjøre apper, akkurat som på en smart-telefon. Dette kan være alt fra strømmetjenester som Netflix og YouTube til værvarsel, Skype og småspill.

Kan man bruke Chromecast med iPhone?

Heldigvis fungerer Chromecast veldig fint med både iPhone og iPad, så det spiller ingen rolle om du bruker iOS eller Android når du skal ha en Chromecast. Her kan du altså strømme så mye du vil fra iPhonen på TV-skjermen din uten problemer! Angående dette, hvordan speile iphone til samsung tv? Så enkelt er det å koble din mobil til TV-en:

Slå på din Samsung Smart TV. Start appen på din Samsung-smarttelefon. Velg TV-en fra de tilgjengelige enheter, og trykk forbind. Voilà, du har nå tilkoblet telefonen til din tv via appen.

Hvordan koble på AirPlay?

iPhone & iPad

Pass på at mobilen eller nettbrettet er koblet til samme WiFi-nettverk som Apple TVen, eller koble Bluetooth på begge enheter. Når du er klar til å se, klikker du på Airplay-ikonet i spilleren og kan enkelt speile det du vil se direkte til TV'en.
I forhold til dette, hvorfor får jeg ikke opp airplay? Sørg for at de AirPlay-kompatible enhetene er slått på og i nærheten av hverandre. Kontroller at enhetene er oppdatert til den nyeste programvaren og at de er på samme Wi-Fi-nettverk. Start enhetene du vil bruke med AirPlay eller skjermspeiling, på nytt.

I forhold til dette, hvordan koble til airplay?

Apple-TVAirPlay

Hva er AirPlay

  1. Åpne kontrollsenter.
  2. Velg AirPlay-skjerm-knappen.
  3. Velg den enheten du vil strømme til.

By Susy Beauvais

Er TV 2 Play og TV2 Sumo det samme? :: Hvordan caste Telia Play?
Nyttige lenker