Hjem > E > Er Tv 2 Play Og Tv2 Sumo Det Samme?

Er TV 2 Play og TV2 Sumo det samme?

Strømmetjenesten gikk opprinnelig under navnet TV 2 Sumo, men i 2021 skiftet det navn til TV 2 Play. Dette skjedde som en del av at TV 2 skiftet grafisk profil og visuell identitet.

Les mer

Kan flere se TV 2 Play samtidig?

Du kan logge inn på så mange enheter du ønsker, så lenge det er i samme husstand. Med andre ord kan du logge inn med ditt brukernavn og passord på så mange nettbrett, mobiler, PC-er, og TV-er som du ønsker i din egen husstand. Hvor mye koster TV 2 Play? Ny pris for månedsabonnement er 399 kr i måneden. Årsabonnementet vil koste 3 990 kr. Fordelen med årsabonnement er at du får 12 måneder til prisen av 10 måneder.

Også, kommer ikke inn på tv 2 play?

Sjekk at abonnementet ditt fortsatt er gyldig. Dette gjør du ved å logge inn på tv2play.no, altså i nettleser. Gå til Min konto > Mine abonnement og kjøp. Stemmer dette, så forsøk å logge ut og inn på den enheten du benytter. Du kan også spørre hva er tilgangspunktisolering? Wi-Fi-nettverkskonfigurasjonen din hindrer enheter i å kommunisere med Chromecast. For å løse dette problemet må du deaktivere isoleringen av tilgangspunktet – også kjent som klientisolering – på ruteren.

Hvordan koble til Chromecast på nytt?

Chromecast, Chromecast Audio og Chromecast Ultra

  1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er knyttet til den samme kontoen som Chromecasten.
  2. Åpne Google Home-appen .
  3. Trykk og hold på feltet for enheten.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger Flere innstillinger. Start på nytt.
Hvordan resetter man en Chromecast? Fra Chromecast-enheten
  1. Sørg for at Chromecasten er koblet til TV-en, og hold knappen på Chromecasten inne i minst 25 sekunder eller til den lysende LED-lampen på Chromecasten begynner å blinke rødt.
  2. Når LED-lyset begynner å blinke hvitt og TV-en ikke viser noe bilde, slipper du knappen. Da blir enheten startet på nytt.

Hvordan koble Disney Plus til Chromecast?

Google Cast

Sørg for at din strømme-enhet er tilkoblet til samme WiFi-nettverk som din Android Phone/Tablet eller iPhone/iPad. Start å spille innholdet i Disney+ appen og velg Google Cast ikonet. Velg din Google Chromecast og så starter den å vises på din strømme-enhet.
Hvordan caste fra Disney Plus? Disney

Følg disse trinnene:

  1. Åpne Disney+-appen.
  2. Velg innholdet du vil se.
  3. Velg SPILL AV.
  4. Velg Chromecast-ikonet øverst på skjermen.
  5. Velg strømmeenhet.

Man kan også spørre kan ikke finne chromecast?

Lukk Google Home-appen og åpne den på nytt. Hvis ikke dette løste problemet, bør du gå videre du til neste trinn. Slå Wi-Fi av/på fra installasjonsenheten, og åpne deretter Google Home-appen. Hvis ikke dette løste problemet, bør du gå videre til neste trinn.

By Tavis Cotler

Hvordan danner celler vev? :: Hvordan koble telefon til Chromecast?
Nyttige lenker