Hjem > H > Hvordan Søke På Tise?

Hvordan søke på Tise?

Trykk på forstyrrelsesglasset i menylinjen og "Utforsk" for å finne listen over Featured Sellers. Trykk deg inn på forstørrelsesglass-symbolet i menylinjen for å søke etter tiser. Når du søker etter tiser, har du mulighet til å velge hvilken avstand selger har til deg.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvorfor blir man utestengt fra tise?

Årsak til en suspendering skyldes i all hovedsak at det foreligger et eller flere brudd på retningslinjene våre uten at vi kan gå i detalj rundt enkeltbrukere. Utestengte brukere bør man ikke gjennomføre en handel med og det er også heller ikke mulig å kommunisere med en utestengt bruker på Tise. Angående dette, hvordan tjene penger på tise? Selv om Tise enn så lenge ikke tjener noe særlig penger, har de noen inntektskilder som får det til å gå rundt. – Vi får betalt av partnere når de legger ut tilbud i det vi kaller for CashStore, og tjener blant annet litt på at brukerne benytter seg av Safe Payment.

Hvordan sende pakke på Tise?

Sendinger med Posten via Tise gjelder fra egen postkasse eller levering på utleveringssted. Jeg har sendt en Norgespakke 0–5 kg og sendingen er ikke kommer frem. Jeg skrev adressen til mottaker på pakken istedenfor kode. Posten trenger koden for å få registrert pakken gjennom sine systemer. Hva er kjøperbeskyttelse på Tise? Tise tar en serviceavgift på transaksjonen spesifisert som kjøperbeskyttelse. Beløpet du som kjøper betaler i kjøperbeskyttelse går til å dekke kostnadene knyttet til betalingsløsningen, support og en refusjon dersom varen ikke er som beskrevet, samt kontinuerlige forbedringer av det bærekraftige Tise-universet.

Deretter, hvor kan jeg klage på nettbutikk?

Hvordan går du frem for å klage?

  1. Klag til selger. Dersom du er misfornøyd med en vare eller at varen ikke dukker opp, må du først ta kontakt med selger. Bruk gjerne et av våre klagebrev.
  2. Ta saka til Forbrukertilsynet for mekling. Dersom du har handlet i en norsk nettbutikk, kan du ta saken inn for Forbrukertilsynet.
Hva er aldersgrensen på Tise? Alle som er interessert i å kjøpe og selge produktet kan ta i bruk appen Tise, det er altså ingen aldersgrense på denne appen.

Hvordan fungerer Helthjem på Tise?

Frakt med Helthjem er en del av den nye betalingsløsningen til Tise. Løsningen vil ha fastpris på frakten og for selger vil dette oppleves som inkludert i tjenesten, da det er kjøper som betaler for frakten. Betalingen holdes også trygt, fra et bud er gitt og til varen er mottatt. Folk spør også hvordan fungerer budrunde på tise? – I dag har vi ingen budrunde-funksjonalitet i appen, og dette er noe selgere selv informerer om i annonsene sine. Vi oppfordrer ikke til budrunde på ting man selger i Tise, da vi ønsker at man skal selge til den som er først interessert, men vi er klar over at mange lager egne budrunder på veldig populære produkter.

Så, hvor lang tid tar det å selge på tise?

Når pakken er bekreftet levert/godkjent løper det vanligvis 1-5 virkedager til beløpet kommer på konto, og raskere ved ytterligere salg.

By Buchalter

Hvordan bytte passord iPhone? :: Hvordan endre til solgt på Tise?
Nyttige lenker