Hjem > H > Hvordan Endre Til Solgt På Tise?

Hvordan endre til solgt på Tise?

På annonsen kan du enten velge "Endre" eller "Promoter" på din Tise. Trykk på endre-knappen for å endre pris, beliggenhet, tekst eller bilder (du kan ikke endre det første bildet dessverre). Du kan også merke annonsen som solgt. Les mer om å promotere annonsen din her.

Les mer

Hvordan endre bio på Tise?

Du kan endre bioen din i appens innstillinger ved trykk på “Bio”. Dessuten, kommer ikke inn på tise? Dersom du opplever problemer knyttet til innlogging kan du kontrollere om du har: - nyeste operativsystem installert på telefonen. - forsøkt en re-installering (du mister ikke brukerdataene dine). - undersøkt at lagringsplassen på telefonen ikke er oppbrukt.

Så, hvordan blokkere på tise?

Blokkere brukere er en funksjon som hjelper deg å begrense hvem som kan følge deg, sende deg meldinger og like tisene dine. For å blokkere en bruker, gå til profilen deres, trykk på de tre prikkene øverst til høyre og trykk “Blokker”. Vi varsler ikke personen om at du har blokkert de. Hvordan kontakte Tise? Du kan enten sende oss en mail på [email protected] eller sende inn via dette skjemaet Tise Basics kontaktskjema, så skal vi hjelpe deg.

Dessuten, hva gjør man hvis man blir svindlet på tise?

Dersom du tror du har blitt utsatt for en svindel ønsker vi å hjelpe deg. Du kan rapportere den aktuelle brukeren direkte i appen via brukerens profil. Alternativt kan du sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet vårt. Ta også med brukernavn på den andre parten og TiseID for handelen. Hvordan få mange følgere på Tise? Tips til å selge mer på Tise

  1. Legg tid og energi i å ta fine bilder og bygg opp profilen din med bra bilder, så folk vil følge deg.
  2. Beskriv produktet ditt godt, få med merkenavn, bruksslitasje, materiale og eventuelle mangler (eks.
  3. Tenk sesong - det er ikke like lett å selge en skidress i juli eller en bikini i januar.

Hvordan selge klær fort?

Bilder hvor du ser plagget på blir solgt fortere. Bruk bilder av god kvalitet, bilder tatt i dagslys og bilder som viser plagget fra ulike vinkler. Beskriv plagget godt: Det er viktig å få med nok informasjon om plagget. Ta dette i betraktning, hvordan logge inn på tise? 1. Besøk https://tise.com/forgot og legg inn e-postadressen som er tilknyttet brukeren du ønsker å logge deg på. 3. Åpne appen og logg inn med e-post og nytt passord under "logg inn med epost" for å bli pålogget med den aktuelle brukeren.

Hvordan kjøper man på Tise?

Tise

Hvordan handle på Tise i Norge?

  1. Kjøper gir et bud ved å benytte “gi bud” knappen under annonsen.
  2. Når et bud er gitt vil beløpet automatisk reserveres på betalingskortet til kjøper.
  3. Et bud har en varighet på 7 dager.

By Joly Blackshire

Hvordan søke på Tise? :: Hvordan få bakgrunnsbilde på iPhone mindre?
Nyttige lenker