Hjem > E > Er Bilforsikring Obligatorisk?

Er bilforsikring obligatorisk?

Ansvarsforsikring – lovpålagt for bilen din. Ansvarsforsikring, også kalt trafikkforsikring, er en grunnleggende forsikring som alle registrerte biler i Norge er pålagt å ha.

Les mer

Hvor mye har jeg igjen på billånet?

Lurer du på hvor mye som er igjen av lånet, kan du kontakte den som har pant i kjøretøyet. Deretter, hvor lang nedbetalingstid på billån? Et billån kan ha en nedbetalingstid på inntil 10 år. Nedbetalingstiden og bilens alder kan ikke være mer enn 14 år til sammen. Eksempel: Kjøper du en 6 år gammel bil, er maksimal nedbetalingstid 8 år.

Også, kan man selge en bil med lån?

Hva skjer om salgssummen ikke dekker restgjeld når du skal selge bilen? Hvis kjøperen skal ta opp lån for å kjøpe bilen, vil ikke banken deres utbetale lånebeløpet så lenge det er registrert heftelser på bilen. Skulle det være en differanse mellom prisen du får for bilen, og restgjeld på bilen, må du betale det selv. Derav, hvilken forsikring på gammel bil? – Hvis bilen er eldre og har lavere verdi, men du fortsatt ikke ønsker å ta all risiko selv ved en utforkjøring eller kollisjon, kan et alternativ være Kasko med høy egenandel på for eksempel 12 000 kroner. Da vil forsikringen bli billigere, men du vil fortsatt slippe å betale full skadekostnad ved en dyr skade.

Hva er kasko pluss?

Kasko Pluss dekker skade på motor og gir, samt batteri på elbil og hybrid. Gjelder biler som har kjørt inntil 200 000 km. Hvis bilen er 8 år eller eldre gjelder dekningen først 60 dager etter at forsikringen startet. Dekningen er valgfri. Hva er en ansvarsforsikring? Ansvarsforsikring (også kalt trafikkforsikring) er lovpålagt å ha når du eier et kjøretøy som brukes på veien. Den dekker skader påført andre personer, deres eiendeler og eiendom. Loven om ansvarsforsikring omfattes av bilansvarsloven.

Du kan også spørre hva er kasko forsikring?

Kasko dekker skader som oppstår på ditt eget kjøretøy, for eksempel ved kollisjon, hærverk eller tyveri. Har du en nyere bil, eller bil med høy verdi, anbefaler vi at du velger kaskoforsikring. Kasko, også kalt «full kasko», inkluderer ansvarsforsikring. Hva koster det å forsikre en bil? En bilforsikring kan koste deg alt fra 3.000 kroner til godt over 15.000 kroner i året. Grunnen til at spennet er såpass stort, skyldes at prisene er forskjellige i hvert enkelttilfelle og påvirkes av en rekke ulike prisfaktorer.

Hva dekker kasko på bil Gjensidige?

Norges mest kjøpte bilforsikring

Bil Kasko velges av mange, og det er ikke så rart. Forsikringen dekker de fleste skader på din egen bil, for eksempel skader ved kollisjon, utforkjøring og tyveri, samt glasskader.

By Lipcombe

Hva er Multietnolektisk språk? :: Hva er et kaskofritt billån?
Nyttige lenker