Hjem > K > Kan Man Nektes Bilforsikring?

Kan man nektes bilforsikring?

Det lønner seg økonomisk å skaffe seg dette, og der en først bør betale ned gjeld og kreditorer, så bør bilforsikring også være høyt på listen. Dette gjelder spesielt dersom du har en verdifull bil. Ansvarsforsikring kan for øvrig ingen nekte deg, da dette er lovpålagt.

Les mer

Hvem kan registrere betalingsanmerkning?

Det er kredittopplysningsbyråene som registrer anmerkningen og det er inkassobyråer, namsmenn, forliksråd, Statens Kartverk, Løsøreregisteret eller Statens innkrevingssentral som melder inn anmerkningen til kredittopplysningsbyråene. Hva heter forsikringsselskapet til DNB? Din forsikring i DNB leveres av Fremtind Forsikring, og som kunde forholder du deg til oss i DNB, enten du skal kjøpe, gjøre endringer eller trenger å komme i kontakt med en forsikringsrådgiver. Du har oversikt over forsikringene dine i nett- og mobilbanken. Hvis du skal bruke forsikringen gjør du det her.

Hva er et polisenummer?

Polisenummer er det samme som avtalenummer og forsikringsnummer. Dette nummeret er unikt for hver forsikringsavtale du har. Altså er nummeret på for eksempel bilforsikringen din forskjellig fra husforsikringen din. Du har også et kundenummer, som er unikt fra kunde til kunde. Hva går trafikkforsikringsavgiften til?

KjøretøygrupperTrafikkforsikringsavtale som tegnes eller har hovedforfall (og gebyr som er utsendt fra TFF):
Bil og buss, diesel uten partikkelfilter9,479,80
Bil og buss, bensin eller diesel med partikkelfilter8,128,40
Motorsykkel, diesel, bensin og elektrisk5,655,85

Hvem betaler trafikkforsikringsavgift?

Alle registrerte kjøretøy må betale trafikkforsikringsavgift og ha ansvarsforsikring (trafikkforsikring). Trafikkforsikringsavgiften skal bare betales når kjøretøyet er dekket med obligatorisk ansvarsforsikring (trafikkforsikring). Hva dekker Trafikkforsikringen Hvis du har skyld i et trafikkuhell? Den dekker skader påført andre personer, deres eiendeler og eiendom. Loven om ansvarsforsikring omfattes av bilansvarsloven. Det som er viktig å huske på med ansvarsforsikring, er at hvis du er skyld i en kollisjon eller utforkjøring dekker ikke forsikringen skader på egen bil.

Kan andre kjøre bilen min?

– Svaret er at forsikringsselskapene ikke er så opptatt av hvem som sitter bak rattet så lenge den bare lånes ut en gang iblant, sier Johansen. Unntaket er hvis det skjer en ulykke med personskade og politiet oppretter sak etter et uhell. Da er det viktig at forsikringsselskapet vet hvem som er involvert. Hvem har rett til trygdebil? Kan du på grunn av sykdom, skade eller lyte ikke bruke offentlige kommunikasjonsmidler så er det mulig at du har rett til å få stønad til kjøp av bil. Du kan få stønad til personbil om det er nødvendig for å bedre din funksjonsevne i arbeidslivet eller i forbindelse med studier eller opplæring.

Kan jeg låne bort bilen min?

Det er ingen begrensninger i bilforsikringen når du låner bort bilen din. Det er likevel du som forsikrer bilen som er ansvarlig for å dekke egenandel ved en eventuell skade og kan risikere å tape bonus.

By Amice Hairell

Hvordan nullstille Chromecast? :: Hvor var bilen forsikret?
Nyttige lenker