Hjem > H > Hvordan Kan Kvikksølv Påvirke Helsa?

Hvordan kan kvikksølv påvirke helsa?

Kvikksølv akkumuleres i nerve-vev i hele kroppen. Den mest ødeleggende effekten av kvikksølv i nervesystemet er forstyrrelse av produksjonen av energi som kan svekke cellulære avgiftningsprosesser som får cellene til å dø eller leve i en tilstand av kronisk underernæring.

Les mer

Er det kvikksølv i tunfisk?

Tunfisk på boks

Stor tunfisk er et av fiskeslagene som inneholder mest kvikksølv og er en vesentlig kilde i befolkningsgrupper i Europa som spiser mye tunfisk. Den vanligste formen for tunfisk å spise i Norge er hermetisk tunfisk.
I forhold til dette, hva kommer kvikksølv fra? Kvikksølv er et giftig grunnstoff og en miljøgift, og som kan hope seg opp i dyr og mennesker. Det kan føre til skader på nervesystemet og nyrene. Det meste av kvikksølvet vi får i oss kommer fra maten vi spiser, særlig fra fisk og sjømat.

Hvorfor er det kvikksølv i fisk?

– Én forklaring kan være effekten av temperatur. Forbrenningen til fisken er høyere i varmere vann, og da trenger den mer mat til å produsere den samme kroppsmassen, sier Azad. Siden det meste av kvikksølv i fisk kommer fra maten den spiser, vil nivåene av miljøgiften øke dess mer fisken spiser. Og et annet spørsmål, når sluttet man med amalgam? I 2008 innførte Miljøverndepartementet forbud mot bruk av produkter som inneholder kvikksølv. Dermed ble det, etter hundre år, slutt på å bruke av kvikksølvholdig amalgam i tannfyllinger.

Tilsvarende, hva er sårpakning?

Hensikten med sårpakning er å beskytte såret mot traumer. I tillegg gir det mindre ubehag for pasienten og det fungerer som et kompress, slik at det blir mindre blødning. Sårpakning vil også føre til mindre oppvekst av granulasjonsvev. Sårpakningen stabiliserier ikke tennene. Ta dette i betraktning, hvordan få ut avfallsstoffer? Ta badstu, og svett ut avfallsstoffer! Skrubb kroppen mens du er tørr, eller ta et fotbad. Dette hjelper til å fjerne giftstoffer gjennom porene i huden. Og aller viktigst – tren!

Hvordan rense kroppen for avfallsstoffer?

- Kroppen er designet for å rense seg selv for giftstoffer, og juicer eller andre detoxkurer hjelper ikke. Vannfortynning. Ideen er at man unnlater å spise fast føde og samtidig drikker masse vann og juice, slik at avfallsstoffene blir fortynnet og skylles ut. Så, hvordan avgifte kroppen? Rikelig vann og te av vanndrivende urter som løvetannblader, brennesle og kjerringrokk kan hjelpe nyrene med å ”spyle ut” avfallsstoffene med urinen. Et fiberrikt kosthold er avgjørende for å få de fettløselige avfallsstoffene som er bundet til gallesalter ut av kroppen med avføringen.

Ta dette i betraktning, hva bruker man gallium til?

Gallium er et grunnstoff i gruppe 13 i periodesystemet. Det er et metall som smelter allerede ved 30 °C. Det brukes blant annet i halvledere og som små partikler i skismøring.

By Smart

Kan man slette bilder på iPhone og beholde dem i iCloud? :: Hvordan bli kvitt kvikksølv i kroppen?
Nyttige lenker