Hjem > K > Kan Man Slette Bilder På Iphone Og Beholde Dem I Icloud?

Kan man slette bilder på iPhone og beholde dem i iCloud?

Når du sletter et bilde eller en video fra Bilder-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, slettes det også fra iCloud-bilder og eventuelle andre enheter der du er logget på iCloud-bilder. Det slettede bildet tar heller ikke opp plass i iCloud-lagringen din.

Les mer

Dessuten, hvor lagres bilder på iphone?

De opprinnelige bildene og videoene dine lagres i iCloud, og reduserte versjoner som sparer plass, lagres på enheten. Biblioteket optimaliseres bare når du trenger plass, og begynner med de bildene og videoene du ser minst på. Man kan også spørre blir bilder slettet fra icloud? Hvis du bruker iCloud-bilder og sletter bilder og videoer fra én enhet, blir bildene og videoene slettet på de andre enhetene dine. Hvis du legger til bilder på iPhone, iPad eller iPod touch ved å koble enheten til datamaskinen, kan du ikke slette dem direkte fra enheten i Bilder-appen.

Derav, hvordan kopiere bilder fra icloud?

iCloudbilderbildene

På iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Trykk på iCloud, og trykk deretter på Bilder.
  3. Velg Last ned og behold originaler.
Følgelig, hvordan fjerne bilder fra iphone men ikke icloud? Hvis du vil slette bilder fra iPhone, men ikke iCloud, kan du slå av sikkerhetskopiering og synkronisering av Bilder i iCloud. Trinn 1Åpne innstillinger app. Trykk på iCloud-kontoen din øverst og rull deretter ned for å finne iCloud alternativet.

Man kan også spørre hvordan slette bildealbum på iphone?

Slik sletter du album på iPhone

  1. Trykk på Bilder -appen for å åpne den.
  2. Trykk på fanen Album nederst på skjermen.
  3. Trykk på "Se alle" -knappen.
  4. Trykk på "Rediger" -knappen.
  5. Bla gjennom listen over fotoalbumene dine, og når du finner det du vil slette, trykker du på den røde prikken med menyskiltet i den.
Hvor skal jeg lagre bildene mine? Lagring av bilder med Google Disk

Google Disk fungerer med alle enheter, uansett merke og operativsystem, og det eneste du trenger er en Google-konto. Med en solid mengde GB gratis lagringskapasitet i skyen, kan du lagre både bilder og video på en trygg måte.

Ta dette i betraktning, hvor kan man lagre bilder?

Bildelagring på nett og sikkerhetskopiering. Med Dropbox kan du sikkerhetskopiere bilder og videoer til nettskyen fra iOS-, Android-, Windows- og Mac-enheter, samt fra kameraet. Enten de er minner fra familieferier eller digitalt lagret innhold for arbeidsprosjekter, er bildene dine noen av de viktigste filene du har. Hvor kan man lagre bilder på nett? Med Dropbox kan alle laste opp og overføre filer til nettskyen og deretter dele dem med hvem de vil. Sikkerhetskopier og synkroniser dokumenter, bilder, videoer og andre filer til lagring i nettskyen, og få tilgang til dem på en hvilken som helst enhet – uansett hvor du er.

Hvordan få tilbake bilder som er slettet?

Hvis du har slettet et element og vil ha det tilbake, kan du sjekke papirkurven for å se om det ligger der.

  1. Åpne Google Foto-appen. på en Android-enhet.
  2. Nederst trykker du på Bibliotek Papirkurv .
  3. Trykk og hold på bildet eller videoen du vil gjenopprette.
  4. Trykk på Gjenopprett nederst. Bildet eller videoen kommer tilbake:

By Leandre Sanghvi

Kan jeg slette bilder på iPhone når jeg har min sky? :: Hvordan kan kvikksølv påvirke helsa?
Nyttige lenker