Hjem > H > Hvordan Aktivere Ditt Gavekort?

Hvordan aktivere ditt gavekort?

1.1 AKTIVERING AV GAVEKORTET

Hvis gavekortet har påtrykt ladedato og beløp på baksiden (ikke håndskrevet), må det aktiveres før bruk. Koden står i brevet som fulgte med kortet. Ring 22 89 82 99, for å aktivere kortet.

Les mer

Du kan også spørre hvordan bruke gavekort på nett?

Du kan bruke kortet med ulike beløp på butikker/hoteller til kortet er tomt. Kan gavekortet benyttes ved betaling på internett? Nei, gavekortet kan ikke brukes til betaling på internett. Hvor kan man bruke sentrumsgavekort? Sentrumsgavekortet er et elektronisk gavekort som kan benyttes hos de fleste av våre medlemsbutikker innen shopping, velvære, restauranter og matbutikker (inklusiv alle butikkene på Hvaltorvet).

Kan man fornye gavekort?

Et gavekort eller en tilgodelapp uten betingelser kan brukes til å handle i forretningen i 3 år fra utstedelse uten begrensninger! Dersom det ikke settes noen utløpsdato på gavekortet eller tilgodelappen så er det den alminnelige foreldelsesfristen på 3 år som gjelder. Hvordan bruke Presentkort? Gavekortet brukes som vanlige kort i butikkenes betalingsterminaler. Det kan brukes en eller flere ganger, inntil det er tømt. Mottakeren trenger bare ett kort. Det må handles for minst kr 100,- pr gang.

Kan man bruke ditt gavekort på Rema?

Gavekortet kan brukes på alle butikkene i det enkelte kjøpesenter, utenom Vinmonopolet og Posten. Gavekortet har ett års gyldighet fra ladedato, hvis du mottar kortet i posten, eller fra hentedato i automat, når du mottar gavekortet som sms. Kan man bruke fysiske gavekort på nett? Merkeklær på nett

Gavekortene kan brukes i alle deres fysiske butikker eller omgjøres til en rabattkode for bruk i nettbutikk.

Kan man bruke ditt gavekort på Coop Obs?

Coops gavekort kan benyttes som betalingsmiddel i samtlige Coop-butikker over hele landet på alt fra dagligvarer til sport, elektro og byggevarer. Folk spør også kan man bruke gavekort på nett elkjøp? Våre gavekort kan du kjøpe i alle våre varehus, men IKKE på elkjop.no. Du kan kjøpe våre gavekort med verdi opptil 10 000 kroner. Gavekortet fungerer i 3 år, eller til verdien er brukt opp. Gavekortet kan ikke benyttes som onlinebetaling for klikk&hent eller send til butikk.

Ta dette i betraktning, hvor kan man bruke sentrumskortet tromsø?

HER KAN DU BRUKE SENTRUMSKORTET:Obs...kan ikke brukes på nett, kun fysisk på sted

  • Kjøpesenter.
  • Apotek og helsekost. Apotek 1 Renen.
  • Arrangement og opplevelser. Aurora Kino.
  • Bøker, leker og hobby. Ark Tromsø (Nerstranda)
  • Elektronikk. Telia (Nerstranda)
  • Gullsmed / sølvsmed.
  • Hjem, blomster og interiør.
  • Håndverk.

By Burrell Sasengbong

Hvor kan man bruke sentrumsgavekort Lillehammer? :: Hvorfor virker ikke YouTube?
Nyttige lenker