Hjem > H > Hvorfor Virker Ikke Youtube?

Hvorfor virker ikke YouTube?

Det kan skyldes et problem med tilkoblingen din. Sjekk om du har tilgang til andre nettsteder som normalt. Hvis du bruker et Google Apps-domene, har kanskje ikke administratoren for domenet gitt tilgang til YouTube.

Les mer

Du kan også spørre hvorfor er youtube blokkert?

Hvorfor er YouTube blokkert? Myndigheter kan blokkere tilgang til YouTube av flere årsaker. Mens noen hevder at det beskytter innbyggerne mot uanstendig og skadelig innhold, håndhever andre geo-restriksjoner på grunn av opphavsrettslige spørsmål. Noen ilegger også politisk sensur. Hvordan komme inn på YouTube? Du logger på YouTube med Google-kontoen din.

Logg på YouTube ved å skrive inn e-postadressen og passordet for Google-kontoen din. Når du har registrert deg for YouTube, logges du automatisk på YouTube når du logger på Google-kontoen din i en annen Google-tjeneste.

Også, kan ikke åpne youtube?

Åpne YouTube-appen på nytt. Start enheten på nytt: Utfør en hard omstart ved å fjerne strømtilførselen og koble den til på nytt. For spillkonsoller: Avinstaller YouTube-appen, og installer den på nytt. Oppdater fastvaren/systemprogramvaren på enheten. Dessuten, hvordan se aldersbegrenset innhold på youtube? Sjekk om innholdet ditt er aldersbegrenset

Du kan se om innholdet ditt er aldersbegrenset ved å gå til YouTube Studio og bruke «Aldersbegrensning»-filteret, eller ved å se etter «Aldersbegrensning» i Begrensninger-kolonnen på Videoer-siden.

I forhold til dette, hvordan oppdatere youtube?

Oppdater YouTube-appen

  1. Åpne Google Play Butikk-appen. .
  2. Trykk på menyen. Mine apper og spill.
  3. Apper som kan oppdateres, er merket med «Oppdater».
  4. Trykk på Oppdater alle for å oppdatere alle appene. Hvis du vil oppdatere enkeltapper, finner du de aktuelle appene og trykker på Oppdater.
Derav, hvordan logge ut av youtube konto? Logg av
  1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på kontonavnet ditt.
  3. Trykk på Bruk YouTube uten å være pålogget.

Og et annet spørsmål, hvilken aldersgrense er det på youtube?

Aldersgrense på Youtube

Youtube skriver i sine vilkår at man må akseptere følgende for å bruke tjenesten: «Du kan bruke Tjenesten hvis du er minst 13 år gammel; barn i alle aldre kan imidlertid bruke Tjenesten og YouTube Kids (der dette er tilgjengelig) hvis de er aktivert av en forelder eller verge.»
Du kan også spørre hvordan lage en gmail konto? Opprett en Gmail-konto

  1. Gå til nettsiden for å opprette en Google-konto.
  2. Følg trinnene på skjermen for å konfigurere kontoen din.
  3. Logg deretter på Gmail med Google-kontoen du opprettet.

Ta dette i betraktning, hva er mest populært på youtube?

Nr.Navn på videoVisninger (milliarder)
1."Baby Shark Dance"8.00
2."Despacito"7.22
3."Shape of You"5.20
4."See You Again"4.98

By Persons Currington

Hvordan aktivere ditt gavekort? :: Hva er Word online?
Nyttige lenker