Hjem > H > Hvordan Gjøre Airpods Søkbar?

Hvordan gjøre AirPods søkbar?

Hvis du har en Android-enhet, går du til Innstillinger > Tilkoblinger > Bluetooth. Åpne lokket mens AirPods er i ladeetuiet. Trykk og hold på konfigurasjonsknappen på baksiden av etuiet til statuslampen blinker hvitt. Når AirPods vises i listen over Bluetooth-enheter, velger du dem.

Les mer

Hvordan finne AirPods som er borte?

Åpne Finn iPhone eller gå til iCloud.com og logg på med din Apple-IDen. Under oversikten trykk på AirPods. Nå vil du se et kart som viser hvor de er. Om du kun leter etter den ene (til eksempel høyre propp) eller de ligger på ulike steder, så kan du velge at kun den ene skal spille av lyd. Hvordan få av AirPods deksel? For å fjerne AirPods-dekselet ditt, må du trykke på bunnen av dekselet, der du setter inn laderen. For å fjerne et deksel som sitter fast, anbefaler vi å bruke en liten gjenstand for å skyve AirPods ut av dekselet (men ikke en for liten gjenstand, vi vil ikke at den skal forårsake skade på ladeinngangen).

Hva skjer hvis man mister AirPods?

Slik erstatter du en AirPod eller et ladeetui du har mistet

Hvis du fortsatt ikke finner din AirPod eller ladeetuiet, eller hvis et av produktene er skadet, kan du finne serienummeret og kontakte Apple-kundestøtte for å bestille en erstatning. Deretter kan du finne ut hvordan du konfigurerer erstatningen.
Hvordan velge AirPods som lydenhet? Åpne Kontrollsenter, og sørg for at Bluetooth er på. Legg begge AirPods i ladeetuiet, og sørg for at begge AirPods lader. Sørg for at du velger AirPods som lydenheten din. Lukk lokket, vent i 15 sekunder og åpne det igjen.

Hvordan koble Air?

Kobles mot andre enheter

  1. Plasser proppene inn i ladeetuiet.
  2. Sørg for at lokket er åpnet.
  3. På baksiden av ladeetuiet sitter det en liten knapp. Trykk og hold på denne til lampen mellom øreproppene lyser hvitt og begynner å blinke.
  4. Finn øreproppene under Bluetooth på enheten din og koble dem sammen.
Hvor lang rekkevidde har AirPods? Rekkevidden er slik som vi opplever med andre Bluetooth-enheter, rundt ti meter, og det er ingenting spesielt å spore der.

Dessuten, hvordan renser man hodetelefoner?

- Hvis du har «in-ear»-typen, med silikon-trakter, kan du ta av traktene og gni dem inn med en klut som er dynket i såpevann. Tørk dem etterpå med litt tørkepapir. - Hvis du har øreplugger i hardplast som ligger i ytre øret, kan du forsøke med en bomullsdott med litt alkohol på, og tørke forsiktig av dem. Du kan også spørre hvordan bytte puter på airpods pro? Slik tar du av og setter på øreplugger

For å sette på en øreplugg retter du den inn etter det ovalformede festet på AirPod. Med fingrene på bunnen av ørepluggen presser du den mot festet inntil du hører at den klikker på plass.

Ta dette i betraktning, kan man dusje med airpods 3?

AirPods Pro og AirPods (3. generasjon) er ikke designet for bruk i vannsport, som svømming, eller dusjing.

By Hoover Rebholz

Hva er garantien på AirPods? :: Hvordan få screen record på iPhone?
Nyttige lenker