Hjem > H > Hva Er Garantien På Airpods?

Hva er garantien på AirPods?

Apples begrensede garanti og kjøpsbevis

Apple begrenset garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som leveres sammen med dem, mot produksjonsproblemer i ett år fra kjøpsdatoen. Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen.

Les mer

Er AirPods 1 vanntett?

AirPods (1. og 2. generasjon), ladeetuiet, AirPods Max og Smart Case er ikke vanntette eller vannbestandige, så pass på at det ikke kommer fukt i noen av åpningene. Man kan også spørre hvor mye koster 1 airpod pro? Den billigste prisen for Apple AirPods Pro Wireless In-ear akkurat nå er 2 129 ,-.

Hvordan få AirPods til å fungere på pc?

Hvordan koble AirPods til PC-er med Windows

  1. Åpne appen som heter «Innstillinger» på PC-en din.
  2. Klikk på «Enheter».
  3. Velg «Bluetooth og andre enheter» (denne åpnes ofte automatisk på mange PC-er).
  4. Sørg for at Bluetooth er aktivert.
  5. Klikk på «Legg til Bluetooth eller en annen enhet».
  6. Velg «Bluetooth».
Og et annet spørsmål, hvordan koble til airpods? Koble AirPods og AirPods Pro til iPhone
  1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Med AirPods i ladeetuiet åpner du ladeetuiet og holder det ved siden av iPhone.
  3. Trykk på Koble til.
  4. Hvis du har AirPods Pro eller AirPods (3.
  5. Hvis du har AirPods Pro, AirPods (2.
  6. Trykk på Ferdig.

Hvordan tilkoble AirPods?

Trykk og hold inne oppsettknappen på ladeetuiet i opptil 10 sekunder. Statuslampen skal blinke hvitt, noe som betyr at AirPods er klare til å kobles til. Hold ladeetuiet med AirPods inni og lokket åpent, ved siden av iPhone, iPad eller iPod touch. Følg trinnene på skjermen på iPhone, iPad eller iPod touch. Hvordan koble til AirPods Max? Bruk iOS- eller iPadOS-enheten din til å konfigurere AirPods Max

  1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Ta AirPods Max ut av Smart Case, og hold hodetelefonene ved siden av enheten du vil sammenkoble med AirPods Max innen 60 sekunder, til du ser en konfigurasjonsanimasjon på enheten du vil sammenkoble.

Hvor lang rekkevidde har AirPods Pro?

For øvrig er rekkevidden på AirPods Pro glimrende, blant klassens aller beste. Vi kunne gå over 50 meter ute i friluft, før vi fikk plagsomme dropouts. Meget bra. Hva er forskjellen på AirPods 2 og 3? De nye AirPods 3 kommer med et MagSafe trådløst ladeetui som har opptil 30 timers ladetid inne. Apple tar også 20 dollar mindre enn det gjorde for AirPods 2. Og du får MagSafe og et trådløst ladeetui, to ting mangler fra AirPods 2. Apple har redusert prisen på AirPods 2 også, nå som de har blitt erstattet av AirPods 3.

Har AirPods god lyd?

AirPods Pro er blant de beste trådløse ørepluggene på markedet. De har simpelthen alt du kan forvente i 2021 med glimrende lyd- og samtalekvalitet, vannavstøting og aktiv støydemping.

By Dana

Hvordan bytte batteri på FlowStop? :: Hvordan gjøre AirPods søkbar?
Nyttige lenker