Hjem > H > Hvordan Kaste Gamle Mobiler?

Hvordan kaste gamle mobiler?

Alle elektronikkforhandlere og kommunale avfallsmottak er forpliktet til å ta imot skadet eller ødelagte elektroniske produkter som de selger selv, uansett om de selger det samme merket eller ikke. Du kan også returnere gammel elektronikk hos miljøstasjoner.

Les mer

Hvor kan jeg pante mobilen?

Hvor kan jeg pante mobilen? MobilPant gjelder i alle våre Telia-butikker. Du kan gjøre en verdivurdering av mobilen din på nett før du går til butikken. Hvem kjøper brukte mobiler? Dette er stedene du kan kjøpe/selge brukte mobiler

  • Bruktmobil.
  • Indy.
  • Elkjøp.
  • GreenPhones.
  • HCXpress.
  • ITMarked.
  • IT24.
  • MobilXpress.

Hvor kaster man telefoner?

Gjenvinning

  • Mobiler kan leveres inn til forsvarlig gjenvinning hos alle som selger mobiltelefoner, eller til kommunale gjenvinningsstasjoner rundt omkring i Norge.
  • Innlevering trenger ikke å skje i den samme butikken hvor du kjøpte mobilen - alle elektronikkforhandlere plikter å ta imot den type utstyr de selv selger.
Hvordan resirkulere Iphone? Gjør om den du har, til den du heller vil ha. Det er lett å levere inn en kvalifisert enhet og få kredit som du kan bruke på et nytt produkt, eller få et gavekort fra Apple, som du kan bruke når som helst. Hvis enheten ikke er godkjent for kredit, resirkulerer vi den uten at det koster deg noe.

Har Elkjøp MobilPant?

Gamle smarttelefoner, iPhone, nettbrett, iPad, PC-er, Mac og smartklokker er gyldig valuta hos Elkjøp! Lever dine gamle produkter, og få rabatter du kan bruke på ditt neste kjøp hos Elkjøp. Dette er en enkel og smart måte å resirkulere gamle enheter på, og du får nye enheter til en lavere pris. Har Telenor MobilPant? De har en løsning hvor du selv kan velge om du selv vil ha penger for den gamle telefonen, eller om du ønsker å donere panten til et veldedig formål. Her kan du velge mellom henholdsvis Regnskogfondet, Norsk folkehjelp eller Kreftforeningen.

Hva gjør man med gamle telefoner?

Alle elektronikkforhandlere og kommunale avfallsmottak er forpliktet til å ta imot skadet eller ødelagte elektroniske produkter som de selger selv, uansett om de selger det samme merket eller ikke. Du kan også returnere gammel elektronikk hos miljøstasjoner. Også, kan man selge gamle telefoner? Det grovt sett to måter å selge telefonen på. Du kan annonsere denpå Finn.no, Qxl.no eller en annen markedsplass, eller du kan selge den til en oppkjøper. Den første måten vil nok i noen tilfeller kunne gi deg høyere priser, men du er avhengig av å finne rette kjøper.

Hvor mye er iPhone 7 verdt?

iPhone-modellPotensiell verdi (god stand)
8 iPhone Plus$ 264
iPhone 7$ 123
7 iPhone Plus$ 187
iPhone 6s Plus$ 124

By Galitea

Hvor bør man ha sparepengene? :: Hvilke klokker har body Battery?
Nyttige lenker