Hjem > H > Hvor Mye Koster Iphone X?

Hvor mye koster iPhone X?

Den billigste prisen for Apple iPhone X 3GB RAM 64GB akkurat nå er 3 990 ,-. Det er et av de 100 mest populære produktene i kategorien Mobiltelefoner med en gjennomsnittlig vurdering på 3.7 av 5.

Les mer

Er iPhone X bra?

Hva er bra ved iPhone X

Den nye iPhonen er utrolig flott og futuristisk med den store og klare skjermen. Den nye Apple A11-prosessoren skal gjøre iPhone X 30 prosent raskere enn iPhone 7, og det skal også gi en mer direkte og intuitiv opplevelse når du bruker iPhone X. Kameraene er et av de store salgsargumentene.
Dessuten, når kommer iphone x ut i norge? iPhone X ble lansert 12. september 2017 og ble tilgjengelig for forbrukere 3. november 2017. Denne versjonen markerte at det var ti år siden lanseringen av den første iphone-modellen.

Følgelig, hvor mye koster iphone 11 elkjøp?

Eff. rente28,78%
Kostnad1 129.-
Totalt7 119.-
Og et annet spørsmål, hvilken iphone skal jeg velge? iPhone 13 Pro Max er den beste og mest spennende av alle modellene i Apples iPhone 13-serie, med batterikapasiteten som et uventet høydepunkt. Selv om denne modellen ikke er helt på nivå med de mest utholdende mobilene, ligger den utvilsomt på toppen blant alle iPhone-modellene. Her får du dessuten massevis av kraft.

Hvor mye koster iPhone 11?

Prisen for iPhone 11 starter på 8490 kr for 64 GB og ender på 10.390 kr for 256 GB. Er iPhone 10 vanntett? I likhet med de fleste andre toppmodeller om dagen, er også Iphone X vann- og støvtett (IP67), men ironisk nok sier Apple at vannskader ikke dekkes av garantien.

Hva er iPhone 10?

AppleiPhone X (10) 64 GB(8) iPhone X byr på en sylskarp True Tone OLED-skjerm med nydelige farger og har også Apples Face-ID teknologi, som lar deg logge deg på via ansiktsgjenkjenning. Se også lillebrødrene iPhone 8 og 8 Plus samt etterfølgerene iPhone XS / XS Max og iPhone XR. Følgelig, hvordan finne årsmodell på iphone? Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Du ser delenummeret til høyre for Modell. Trykk på delenummeret for å se modellnummeret.

Dessuten, når blir iphone 13 lansert?

iPhone 13 ble avduket 14. september 2021, og den kom på markedet 24. september. Selv om vi sannsynligvis ikke vil se at iPhone 14 lanseres på de nøyaktige samme datoene i år, pleier Apple å avsløre de nye modellene enten på den første eller den andre tirsdagen i september.

By Percival Mclaney

Hvor mye koster forsikring i måneden? :: Hva koster iPhone 8 Plus ny?
Nyttige lenker