Hjem > H > Hvor Mange Kalorier Er Det I En Hel Honningmelon?

Hvor mange kalorier er det i en hel honningmelon?

Lav på kalorier: 100 gram melon består av 34 kalorier.

Les mer

Angående dette, hvilken melon har minst kalorier?

Melon er som nevnt et sunt og supergodt alternativ når du har lyst på en forfriskning i sommervarmen. De ulike melonene inneholder kun mellom 26 og 38 kalorier per 100 gram mens vannmelon, som vi kanskje spiser aller mest av, har 35 kalorier per 100 gram. Så, hvilken frukt er mest næringsrik? Den sunneste frukten er den du faktisk spiser. Det er ikke så mange som spiser mye grapefrukt og granateple, men mange spiser banan, eple og appelsin. Det er de fruktene som vi spiser mest av som gir mest næring, og alle har de til felles at de tilfører kroppen mye godt, og bidrar til 5 om dagen.

Hvilken frukt er det minst sukker i?

Det beste valget er pære. En pære inneholder nemlig mer fiber enn de andre, og nest minst sukker. Legg merke til at druer og bananer inneholder veldig mye sukker, og at det overraskende nok er slik at blå druer inneholder en god del mindre sukker enn grønne. Hvilken frukt har minst kalorier?

FruktKalorier per 100 g
Sitron:Kcal 35
Blåbær:Kcal 36
Vannmelon:Kcal 38
Grapefrukt:Kcal 38

Angående dette, hva heter den oransje melonen?

Cantaloupe. Cantaloupe en en liten melon med mye smak! Den er mindre enn mange av de andre sukkermelonene, og har et kraftig, oransje fruktkjøtt. Smaken er søt og litt honningaktig, og den er svært god i salater og med salt spekemat. Folk spør også er cantaloupe melon sunt? Cantaloupe er en kalorifattig melon, men den har litt av hvert å by på. Den er en kilde til kostfiber og vitamin C. Den er også en kilde til A-vitamin, på grunn av mye betakaroten. Maten vi spiser, inneholder kjemisk energi som kan bli til bevegelsesenergi eller varme i kroppen.

Også, hvordan modne honningmelon?

Honningmelon høstes før den er helt moden og fortsetter å modne under transport og lagring. Jo varmere, jo raskere går modningsprosessen, og den vil også fremskyndes om melonen ligger ved siden av etylengassproduserende frukt som eple og banan. Du kan sjekke om en sukkermelon er moden. Er melon slankende? Slankemat. Til tross for at noen av melonene er ganske søte, er de kalorifattige og sunne. Ikke mange desserter kan skimte med kun 32 kalorier per 100 gram. Inneholder også A- og C-vitamin i tillegg til kalsium.

Følgelig, kan man legge på seg av frukt?

Nei, du blir ikke feit av mye frukt.

By Helmer

Er hurtiglading skadelig for batteriet mobil? :: Er honningmelon frukt?
Nyttige lenker