Hjem > H > Hvor Mange Tommer Er En Macbook Pro?

Hvor mange tommer er en MacBook Pro?

MacBook Pro (13 tommer) – Spesifikasjoner – Apple (NO)

Les mer

Så, hvordan finne ut hvor mye plass det er på mac?

Velg Om denne maskinen fra Apple-menyen  i hjørnet av skjermen. Klikk på Lagring. Først anslår lagringslinjen mengden brukt og tilgjengelig lagringsplass. Når den er ferdig med å beregne, viser den segmenter som representerer flere kategorier av filer. Hva er forskjellen på MacBook Pro og MacBook Air? MacBook Pro 13-tommer og MacBook Air har den samme Retina-skjermen, men MacBook Pro har en litt mer lyssterk skjerm (500 mot 400 nits). Lysstyrken hjelper når du jobber på et sted med mye lys i omgivelsene, f. eks. ute i sola.

Også, hvordan finne ut hvor gammel macen er?

Det enkleste er å bruke Om denne maskinen, som du finner ved å velge Om denne maskinen fra Apple ()-menyen øverst til venstre på skjermen. Du kan også bruke Systeminformasjon-appen. Finn ut hvordan du bruker disse verktøyene til å identifisere Mac-modellen din. Hvor stor er en 14 tommer skjerm?

TommerBreddeHøyde
1122,35216,764
1224,38418,288
1326,41619,812
1428,44821,336

Hvor stort er 13 tommer i cm?

TommerCentimeter
10 in25.40 cm
11 in27.94 cm
12 in30.48 cm
13 in33.02 cm
Hvordan frigjøre plass på harddisken? Frigjøre plass med diskopprydding
  1. Skriv inn diskoppryddingi søkeboksen på oppgavelinjen, og velg den deretter fra resultatene.
  2. Merk av boksen ved siden av filtypene du vil slette.
  3. Hvis du vil frigjøre enda mer plass, kan du velge Rydd opp i systemfiler og velge hvilken type systemfiler du vil slette.

Hvor mye lagring Mac?

Mengden korttidsminne avgjør hvor mange programmer og vinduer du kan ha åpent uten at det går utover ytelsen til maskinen. 8, 16 og 32 GB er de vanligste størrelsene, og hva som passer for deg avhenger av hvordan du bruker Macen. Vi anbefaler 16GB for de fleste brukere. Hva er andre volumer i beholderen Mac? 'Andre volumer i beholder' kommer som et resultat av filsystemet som Apple bruker siden introduksjonen av High Sierra, APFS. APFS -filsystemet gjør det slik at en fysisk harddisk kan ha flere beholdere med virtuelle volumer.

Hva er bra med Mac?

Mac populært for design og redigering

Apple derimot er kjent for gode skjermer, og er med dette populære til bruk for bilde- og videoredigering. I tillegg er de mer kraftige Apple-maskinene rigget for tunge programmer, som bilde- og videoredigering samt tunge tegneprogram for kreative fag.

By Vivica

Hvor langt er 15 fot? :: Hvor stor er en 14 tommer skjerm?
Nyttige lenker