Hjem > H > Hvor Mange Mb Er Det I 1 Gb?

Hvor mange mb er det i 1 GB?

Men først og fremst må vi få klarhet i begrepene megabyte (MB) og gigabyte (GB) en gang for alle: 1000 MB er det samme som 1 GB. Under har vi satt sammen noen eksempler på hvor mye du kan surfe for 1 GB. 1000 MB/1GB tilsvarer omtrent: 65 000 søk på Google.

Les mer

Hvor mye data er 100 GB?

For 100 GB får du 125 timer strømming av VG-TV, 85 timer strømming av NRK nett-TV, 40 timer strømming av Netflix. Dermed er også underholdning for hele familien sikret på tur. Man kan også spørre hvor mye datatrafikk bruker man på å streame?

Lese mail4 MBpr. epost
Streaming av musikk50 MBpr. time
Streaming av video650 MBpr. time
Opp- og nedlasting av bilder1.5 MBpr. post
GPS/navigasjon5 MBpr. time

Er MB mer enn GB?

En KiloByte er 1000 bytes, en Megabyte er 1 000 000 bytes og en GigaByte er 1 000 000 000. Derfor er 1000 KB en Megabyte, 1000 Megabyte en Gigabyte og så videre. Ta dette i betraktning, hvor lenge holder 1 gb? 1 GB (eller 1000 MB) er mest sannsynlig den minste datapakken du vil ha. Med denne datapakken kan du surfe på nett og sjekke e-post i opptil 40 minutter per dag. Det er ikke så veldig mye, men det holder ofte for de som ikke bruker mobilen så mye. Når det er sagt, kan apper for sosiale medier bruke mye mer enn dette.

I forhold til dette, hvor mange gb for å se tv?

Strømming av serier: Strømming av videoinnhold bruker omlag 650 MB i timen med standardoppløsning på bildet, 3 GB for høyoppløselig og 7 GB i timen for ultra-høyoppløselige videoer. Hvor mye Internett bruker en husstand?

AktivitetEstimert databruk
Strømme videor, TV eller filmer8 MB per minutt
Online spill375 kB per minutt
Surfe på Internett942 kB per side
Publisere et bilde på sosiale medier819,2 kB per bilde

Hvor mange GB brukes på en film?

Databruken på streaming, som Netflix, er gjerne høy, og det kan fort ryke 1 GB i timen når du ser film i standard oppløsning. Velger du å se film i HD eller ultra-HD, kan du både doble og tredoble GB-forbruket. Å se video og film er desidert den aktiviteten som sluker mest data. Hvor mange GB trenger jeg på mobilen? Gå til Innstillinger > Lagring og bruk. Der kan du se hvor mye plass du bruker, og ikke minst hva det er som tar opp plassen på telefonen.

Hvor mye mobildata bruker NRK TV?

Ti minutter av Dagsrevyen i opptak i NRK TV-appen, med automatisk kvalitet, krevde 250 MB. Det tilsvarer 1,125 GB for hele sendingen på 45 minutter. Dette er ikke overraskende. Strømmer du film og tv i full HD-kvalitet kan du regne så mye som 3 GB i timen.

By Lorn Statton

Hvor mye data bruker en app? :: Hvor mange ord er det i alfabetet?
Nyttige lenker