Hjem > H > Hvor Mange Kan Være På Strim Samtidig?

Hvor mange kan være på Strim samtidig?

Strim tillater to samtidige strømmer, men med Viaplay i ditt abonnement* har du tilgang til to strømmer i Viaplay-appene i tillegg. Det betyr at fire brukere kan se Viaplay samtidig. *Gjelder når du har Strim Mye/Mest og Strim Mye/Mest + Sport. Du kan prøve Strim gratis i 7 dager.

Les mer

Hvordan dele Strim?

Det er ikke tillatt å dele Tjenesten, herunder abonnementets kundeprofil, med tredjepersoner utenfor Kundens husstand. Bruk av abonnement til offentlig visning, eller i rom eller områder hvor allmennheten har tilgang, er ikke tillatt. Så, hvor mange skjermer stream? hvordanskjermerstream

Hvor mange skjermer

SkjermoppløsningMaksimalt antall skjermer
1680 x 10505
1920 x 10804
2560 x 16002
3840 x 2160 (ultra HD, 4K) or 4096 x 2160 (4K x 2K)1

Og et annet spørsmål, kan flere bruke strive samtidig?

Du kan bruke appen på to steder samtidig. Appen på din Smart-TV fungerer som én strøm. Om du abonnerer på et abonnement hvor Viaplay og TV 2 Play inngår kan to se samtidig i Viaplay sin app og en i TV 2 Play sin app. Hvor mange kan se på HBO Max samtidig? HBO Max kan streames på opptil tre forskjellige enheter samtidig, derfor kan du dele en konto med venner og familiemedlemmer. Tjenesten gjør det også mulig å opprette flere brukerprofiler, med alternativer for Kid-profiler der foreldre kan aktivere kontroller som setter innholdsgrenser.

Angående dette, hvor mange kan bruke tv 2 play samtidig?

Du kan logge inn på så mange enheter du ønsker, så lenge det er i samme husstand. Med andre ord kan du logge inn med ditt brukernavn og passord på så mange nettbrett, mobiler, PC-er, og TV-er som du ønsker i din egen husstand. Hvor mange brukere på HBO Nordic? Du kan være innlogget på inntil tre enheter samtidig med ditt abonnement. Du trenger kun å logge deg inn med brukernavnet (epost eller mobil) og passordet som er tilknyttet ditt abonnement.

Folk spør også kan man ha flere profiler på hbo?

Ja, du kan ha opptil 5 profiler for barn og voksne i nær familie eller i husholdningen din på kontoen din. Hvor mange brukere kan man ha på Viaplay? Du kan registrere og bruke Tjenesten på maksimalt fire (4) enheter; mer informasjon om enheter du kan benytte finnes på “Støttede plattformer” på Nettstedet.

Hvor mange skjermer kan jeg koble til PC?

Koble inntil seks ekstra skjermer til PC-en din!

Du kan for eksempel bruke én skjerm til å jobbe på, en annen til å vise e-poster, og en tredje til Spotify eller nett-TV. Uansett gir flere skjermer deg en større arbeidsflate, der du kan fordele vinduene utover i stedet for å stable dem.

By Kirven

Hvor mange kan se Premier League samtidig? :: Hvordan se sammen på Netflix?
Nyttige lenker