Hjem > H > Hvor Mange Kalorier Bør Jeg Spise?

Hvor mange kalorier bør jeg spise?

For de aller fleste blir det mer enn nøyaktig nok å bruke tommelfingerregelen om at vi trenger ca. 30-35 kcal per kilo kroppsvekt per døgn. Det betyr at en som veier 70 kilo trenger rundt 2100-2500 kcal per døgn. Er du veldig aktiv trenger du mer, lever du et ganske stillesittende liv, trenger du kanskje mindre.

Les mer

Hvor mange gram er en hamburger?

Samtlige hamburgere veide for lite - flere veide under 190 gram, rundt 15 prosent mindre enn hva McDonald's hevder. I snitt veide Big Mac-burgerne 203,5 gram - eller 8 prosent for lite. Hva er sunnest burger king eller Mc Donalds? En Big King XXL hos Burger King inneholder 1038 kalorier, mens du får i deg 850 kalorier om du går for McDonalds mest usunne burgeralternativ, Big Tasty. Altså kan du likevel «spare» 188 kalorier om du vil gå for det mest usunne av det usunne hos ferdigmatkjedene.

Du kan også spørre er det usunt med kebab?

Usunt: - I en kebab er det ofte mye dressinger som både inneholder mettet fett, sukker og en del salt. Kjøttet er heller ikke rent kjøtt men er en farse med mye salt som blir grillet og skåret i biter. Pitabrødet i en kebab er også ofte fint og vil utgjøre en stor del karbohydrat og sukker i det totale måltidet. Deretter, er mc donalds mat usunt? I mat fra slike restauranter er det mye fett og salt, samt lite vitaminer og mineraler. Derfor er det ikke et sunt måltid. En middag skal bestå av 1/3 tallerken grønnsaker, det får du ikke når du kjøper mat på Mc Donalds. Du får også mye mer fett og salt enn det du skal ha i et måltid.

Deretter, hvor mange kalorier er det i mcdonalds?

Fra McDonalds

For eksempel inneholder en Big Mac fra McDonald's 510 kcal og 26 gram fett hvorav mettet fett er 10 gram. En Chicken&Bacon McWrap inneholder 670 kcal og 35 gram fett, hvorav mettet fett er 7 gram. Big Mac-burgeren inneholder altså 160 kilokalorier mindre sammenlignet med McWrap med kylling og bacon.
Hvor mange kalorier er det i en bacon King?

Pr.400 gram% GDA
Kalorier:1 084,5 kcal54,2%
Protein:63,8 gram127,6%
Karbohydrat:50,1 gram18,6%
Fett:71,7 gram102,4%

Hvor mange Burger King er det i Norge?

Burger King i Norge

Umoe AS solgte i 2020 til østerrikske Ring Holding, som nå er hovedeier av Burger King Scandinavia AS. I 2018 var det 79 Burger King-restauranter i Norge etter kraftig vekst siden 2013. Burger King passerte dermed McDonald's som hadde 73 utsalgssteder.
Angående dette, hva koster en cheeseburger?

MatPris
McChickenkr 59
Dobbel Cheeseburgerkr 29
Chicken Salsakr 25
Trippel Cheeseburgerkr 54

Hvor mange kalorier i en Crispy Chicken?

En Crispy Chicken er et noe bedre valg, da den inneholder 367,5 kalorier.

By Roe Heyser

Hvor mange kalorier forbrenner jeg? :: Hvor mange gram er en Whopper?
Nyttige lenker