Hjem > H > Hvor Mange Har Lastet Ned Fortnite?

Hvor mange har lastet ned Fortnite?

Etter å bli utgitt i 2017, er Fortnite blitt et verdensomspennende fenomen som samlet 350 millioner spillere over hele kloden i mai 2020. Mobilversjonen er også blitt en stor suksess etter å ha blitt lastet ned 78 millioner ganger det første året.

Les mer

Ta dette i betraktning, kor mange spiller fortnite?

Utbredelse. I løpet av 2018 ble Fortnite et av verdens aller mest populære spill, med over 200 millioner spillere på verdensbasis. Spillet er blant de mest sette på strømmetjenesten Twitch, og har blitt en e-sport. Så, hvem står bak spillet fortnite? Mer enn 40 millioner barn og voksne spiller Fortnite Battle Royale, og det ser ut til at mange er besatt av det. Fortnite ble utgitt i fjor (2017) av Epic Games. Det er to forskjellige versjoner: Fortnite: Save the World og Fortnite: Battle Royale.

Tilsvarende, kan en 10 åring spille fortnite?

Fortnite har fått anbefalt aldersgrense fra PEGI fra 12 år og er merket med vold og kjøpemuligheter. PEGI skriver om grunnlaget for vurderingen (vår oversettelse): «Dette spillet ble vurdert PEGI 12 år på grunn av hyppig former med mild vold. Spillet er ikke egnet for de under 12 år.» Hvorfor er det aldersgrenser på spill? Dataspill er merket med aldersgrenser for å gi en anbefaling om hvor gamle barna bør være for å spille. Disse grensene er satt for å beskytte barn og unge, fordi dataspill også har et stort voksent publikum.

Er Fortnite gratis på PC?

Fortnite er gratis å laste ned og spille, men du kan også kjøpe flere nyttige oppgraderinger. Hva er det mest populære spillet i verden? Spillutvikleren Rovio annonserte nylig at det ekstremt populære spillet Angry Birds nå er lastet ned over 500 millioner ganger, noe som kan tyde på at spillet med de sinte fuglene som jakter på grønne griser er verdens mest populære spill.

Ta dette i betraktning, er fortnite gratis på nintendo switch?

Som på alle plattformene den er tilgjengelig, Fortnite er tilgjengelig for nedlasting helt gratis gjennom eShop. Cross-play-funksjonalitet er tilgjengelig for alle plattformer, inkludert Nintendo Switch, slik at vi kan spille mot spillere på PC, Xbox One og mobile enheter. Derav, er fortnite gratis? Spill både Battle Royale og Fortnite Creative helt gratis, eller kjøp Fortnites PvE-baserte historiemodus Save the World. Last ned nå for å sette i gang. Nedlastingen gir også tilgang til å kjøpe den samarbeidsbaserte PvE-historiemodusen Save the World.

Følgelig, når var fortnite populært?

Et kulturelt fenomen

Fortnite ble en rungende suksess da den ble utgitt i 2017. Det tiltrakk seg mer enn 125 millioner spillere det første året, og digitale inntekter nådde en enestående 2.4 milliarder dollar i 2018.

By Rainah Prill

Når blir det ny sesong på Fortnite? :: Hva koster silikonbryster?
Nyttige lenker