Hoved : Filutvidelser : .ykcol Fil

.ykcol Filutvidelse

Filtype Locky Ransomware Encrypted File

Utvikleren N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

.YKCOL alternativnummer

En YKCOL-fil er en fil kryptert av Locky Virus, en trojansk hest brukt av cyberkriminelle. Den inneholder en brukers fil, for eksempel en .PDF eller .WMV fil, kryptert med Locky Virus. YKCOL-filer ble utbredt i 2017 og ligner på .LOCKY filer.

Mer informasjon

Locky-viruset er svært farlig skadelig programvare. Det er ofte referert til som ransomware, hvor formålet med viruset er å ta filene i gissel og tvinge deg til å betale gjerningsmannen (vanligvis ved hjelp av bitcoin) for å låse opp filene.

Viruset er vanlig introdusert via spam e-post med tittelen "Faktura status" med et .7Z vedlegg, som er en .VBS fil komprimert med 7-Zip komprimering. Hvis du laster ned 7Z-filen og dekomprimerer den, kjøres VBS-filen, og viruset begynner å kryptere filene dine, omdøpe dem med utvidelsen ".ykcol" og kryptere dem. Viruset genererer deretter en .BMP (ykcol.bmp) eller .HTM (ykcol.htm) løseprisnotat som informerer deg om overtakelsen og hva du trenger å gjøre for å gjenopprette filene dine.

Dessverre er det ikke noe program for øyeblikket tilgjengelig for effektivt å gjenopprette filene dine. Hvis du sikkerhetskopierer filene dine, kan du utføre en fullstendig systemgjenoppretting. Ellers er den eneste kjente måten å dekryptere infiserte filer, å betale gjerningsmannen for den private nøkkelen og dekryptere programmet.

MERK: YKCOL er LOCKY bakover.

Programmer som åpnes YKCOL filer
Windows
System Restore

Om YKCOL filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ykcol er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Locky Ransomware Encrypted File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.