Hoved : Filutvidelser : .locky Fil

.locky Filutvidelse

Filtype Locky Ransomware Encrypted File

Utvikleren N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

.LOCKY alternativnummer

En LOCKY-fil er en fil kryptert av Locky Virus, en trojansk hest som brukes av cyberkriminelle. Den inneholder en brukers fil, for eksempel en .JPG eller .DOCX -fil, kryptert med RSA-algoritmen og AES-128-kodene. LOCKY-filer ble utbredt i 2016 og ligner på .ODIN filer.

Mer informasjon

Locky-viruset er svært farlig skadelig programvare. Det er ofte referert til som ransomware, hvor formålet med viruset er å ta filene i gissel og tvinge deg til å betale gjerningsmannen (ved hjelp av bitcoin) for å låse opp filene dine. Viruset er en trojansk hest som ble introdusert gjennom et personlig dokument (sannsynligvis en falsk faktura .DOC fil som ber deg om å aktivere makroer) knyttet til en e-post. Når viruset påvirker datamaskinen din, begynner det å kryptere filene dine, omdøpe dem og kryptere dem. Viruset genererer deretter en .TXT løseprisnotat som informerer deg om overtakelsen og hva du trenger å gjøre for å gjenopprette filene dine.

MERK: Det er ikke noe program for øyeblikket tilgjengelig for effektivt å gjenopprette filene dine. Hvis du sikkerhetskopierer filene dine, kan du utføre en fullstendig systemgjenoppretting.

Programmer som åpnes LOCKY filer
Windows
System Restore

Om LOCKY filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .locky er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Locky Ransomware Encrypted File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.