Hoved : Filutvidelser : .wxs Fil

.wxs Filutvidelse

Filtype WiX Source File

Utvikleren Outercurve Foundation
Kategori Developer Files
Format XML

.WXS alternativnummer

Kildefil opprettet av Windows Installer XML (WiX) verktøysett, et Windows installer utvikler program; XML-dokument som inneholder ett rotelement (< Wix >); en samling av strenger for lokalisering av et produkt i en bestemt kultur; ligner på .CPP filer.

Mer informasjon

WXS-filer må skrives i WiX-skjema ellers vil de ikke kompilere. < Wix > elementet er en toppnivåbeholder i WXS-filen, den kan inneholde følgende barn:

Det kan bare være en < PatchCreation & gt ;, < Product & gt ;, < Module & gt ;, eller < Patch > ; delelement for hver WXS-fil, ellers vil koblingsprosessen bli ødelagt. Det kan være en ubegrenset mengde fragmenter.

MERK: WiX Source-filer er forhåndsbehandlet og samlet inn i .WIXOBJ filer ved hjelp av Stearinlysverktøyet i WiX Toolset.

Programmer som åpnes WXS filer
Windows
WiX Toolset

Om WXS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .wxs er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype WiX Source File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.