NO : SV : NL .wallet Fil

.wallet Filutvidelse

Filtype 1MultiBit Wallet File

Utvikleren Bitcoin Solutions
Kategori Data Files
Format N/A

Hva er en WALLET fil?

En WALLET-fil er en fil opprettet av Multibit, en internasjonal Bitcoin-lommebok som brukes til å utføre Bitcoin-transaksjoner. Den inneholder tidligere transaksjoner og private nøkler som brukes til å aktivere BitCoin-transaksjoner.

Mer informasjon

Hvis du vil opprette en WALLET-fil i Multibit, velger du Fil → Ny lommebok, navnet på filen, velger en lagringsplass, velger "MultiBit (* .wallet)" fra rullegardinmenyen "Filformat" og klikker Lagre.

Hvis du vil åpne en WALLET-fil i Multibit, dobbeltklikker du filen eller velger Fil → Åpne lommebok, naviger til og velg WALLET-filen, og klikk på Åpne.

Felles WALLET filnavn

saving.wallet - Hovedpungene brukes til å inneholde transaksjoner og private nøkler du har. Lagret med WALLET-filene du lager.

Programmer som åpnes WALLET filer

Filtype 2Wallet Ransomware

Utvikleren N/A
Kategori Encoded Files
Format N/A

.WALLET alternativnummer 2

En WALLET-fil er en fil kryptert av CryptoMix, eller CrypMix, viruset, som er ransomware brukt av cyberkriminelle. Den inneholder en brukers fil, for eksempel en .PDF eller .DOCX fil, kryptert med AES-kryptering av viruset. WALLET-filer ligner .LOCKY filer, men ble utbredt i 2017.

Mer informasjon

CryptoMix-viruset kan også refereres til som et CrypMix-, CryptFile2- eller Dharma-virus. Det er farlig skadelig programvare som vanligvis kalles ransomware, hvor formålet med viruset er å ta filene i gissel og tvinge deg til å betale gjerningsmannen (ved hjelp av bitcoin) for å låse opp filene dine.

Når viruset infiltrerer datamaskinen, begynner det å kryptere filene dine, omdøpe dem og kryptere dem. Viruset genererer deretter en .TXT løseprisnotat (#_RESTORING_FILES _ #. TXT) som informerer deg om overtakelsen og hva du trenger å gjøre for å gjenopprette filene dine.

Viruset legger til [[email protected]] .ID [victim_16_character_ID] .wallet-utvidelsen til filene dine. For eksempel, hvis du har en sample.docx-fil, blir det [email protected]. E-postadressen [[email protected]] er sannsynligvis en av følgende adresser:

MERK: Det er ikke noe program for øyeblikket tilgjengelig for effektivt å gjenopprette filene dine. Hvis du sikkerhetskopierer filene dine, kan du utføre en fullstendig systemgjenoppretting.

Programmer som åpnes WALLET filer
Windows
System Restore

Filtype 3MultiDoge Wallet File

Utvikleren langerhans
Kategori Data Files
Format N/A

.WALLET alternativnummer 3

En WALLET-fil er en fil opprettet av MultiDoge, en port av MultiBit-klienten for Bitcoin som brukes til å utføre Bitcoin-transaksjoner. Den inneholder en eller flere private nøkler, som er strenge av tegn som brukes til å verifisere brukerens identitet og aktivere BitCoin-transaksjoner.

Mer informasjon

Hvis du vil opprette en WALLET-fil i MultiDoge, klikker du på Ny lommebok eller velger Arkiv → Ny lommebok, navnet på filen, velg en lagringsplass og klikk OK.

Å åpne en WALLET fil i MultiDoge, velg File → Open Wallet, naviger til og velg WALLET-filen, og klikk på Åpne.

Felles WALLET filnavn

multidoge.wallet - Standard filnavn gitt til en ny WALLET-fil.

Programmer som åpnes WALLET filer
Linux
MultiDoge

Om WALLET filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .wallet er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype MultiDoge Wallet File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.