Hoved : Filutvidelser : .avhdx Fil

.avhdx Filutvidelse

Filtype Automatic Virtual Hard Drive File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format N/A

.AVHDX alternativnummer

En AVHDX-fil er et diskbildekontrollpunkt som brukes av Windows Server og dets Microsoft Hyper-V-teknologi, hvilke bootstraps virtuelle maskiner (VM) bruker diskbilder. Den inneholder stat, data og maskinvarekonfigurasjon av en VM på tidspunktet for filopprettelsen. AVHDX-filer er opprettet for å lagre en bestemt tilstand av en .VHDX virtuell harddisk.

Mer informasjon

AVHDX-filer er kjent som referansedisker fordi de bruker andre disker for å lage en differensisk diskkjede. Hver AVHDX-fil inneholder et punkt i tid, som brukes til å lage en tidslinje med de andre AVHDX-filene i kjeden. Disse filene gjør det mulig for en virtuell maskin å gå tilbake til en tidligere tilstand, noe som gjør at du kan opprette en bestemt betingelse for å feilsøke et problem.

Du kan komme inn i et problem der et kontrollpunkt ikke kan brukes i Windows Server for å returnere til en lagringsstat. Dette kan skyldes en ødelagt kontrollpunktkjede eller korrupte fil. Du kan manuelt slå sammen AVHDX-filene for å fikse dette problemet, selv om dette bør være ditt siste alternativ. Et alternativ er å kombinere kontrollpunkter ved å opprette et nytt kontrollpunkt og deretter dele det, noe som tvinger Hyper-V til automatisk å sortere dine kontrollpunkter. Du kan også eksportere VM og importere den tilbake til Hyper-V Manager. Før du prøver å slå sammen filene dine, bør du opprette en sikkerhetskopi.

Microsoft Hyper-V lar deg opprette og administrere et virtualisert datamiljø ved hjelp av virtualiseringsteknologi som er innebygd i Windows Server. Hyper-V leveres med styringsverktøy og eventuelle nødvendige komponenter.

Felles AVHDX filnavn

[navn på VHDX-fil] _ (serie bokstaver og tall skilt av bindestreker] .avhdx - Dette er navnekonvensjonen for AVHDX-filer. De begynner med navnet på VHDX-filen de er laget av, og som De inneholder kontrollpunktet. AVHDX-filer er plassert i samme mappe som VHDX-filen, som er "Virtuelle maskiner" -mappen.

Programmer som åpnes AVHDX filer

Om AVHDX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .avhdx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Automatic Virtual Hard Drive File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.