Hoved : Filutvidelser : .ppsm Fil

.ppsm Filutvidelse

Filtype PowerPoint Open XML Macro-Enabled Slide Show

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Zip

.PPSM alternativnummer

En PPSM-fil er et makroaktivert lysbildefremvisning laget av Microsoft PowerPoint, et program som lar brukerne opprette lysbildefremvisninger og presentasjoner. Den inneholder en ikke-redigerbar samling av lysbilder. PPSM-filer brukes kun til å pakke ut kun i åpne XML-baserte presentasjoner, for eksempel .PPTX filer, for deling med andre.

Mer informasjon

PPSM-filen åpnes i Microsoft PowerPoint 2016

PPSM-filer, i motsetning til .PPSX filer, inneholder makroer som utføres av PowerPoint. Selv om en PPSX-fil inneholder innebygde makroer, vil PowerPoint ikke utføre dem før de først er lagret som en PPSM-fil. Makroer i PowerPoint fungerer på samme måte som skript som lar deg automatisere repeterende oppgaver som formatering av et lysbilde eller skaper nye lysbilder temaer. Du kan opprette og redigere makroer ved hjelp av Visual Basic for Applications (VBA) ved hjelp av Vis-fanen i båndet.

PPSM-filer kan åpnes av PowerPoint 2007 eller senere eller av tidligere versjoner av PowerPoint som inkluderer Open XML dokumentstøtte.

Programmer som åpnes PPSM filer
Windows
Microsoft Office
IMSI TurboPDF
Microsoft PowerPoint
Android
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft PowerPoint for Mac
iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Om PPSM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ppsm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype PowerPoint Open XML Macro-Enabled Slide Show Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.