Hoved : Filutvidelser : .ufr Fil

.ufr Filutvidelse

Filtype 1Ultra Fractal File

Utvikleren Frederik Slijkerman
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Hva er en UFR fil?

Fractal image opprettet av Ultra Fractal, et program som brukes til å lage fraktal kunst; lagrer parametere som brukes til å generere et fraktalbilde; Inkluderer fargeinnstillinger og brukerens zoomede perspektiv i bildet; kan inkludere fluorescerende fargeoverlegg, gradienter og andre fargeinnstillinger; brukes til bakgrunnsbilder og trykt kunst.

Mer informasjon

UFR-filer kan eksporteres til flere rasterbildeformater, inkludert .JPG , .PNG , .TIFF og .BMP .

Programmer som åpnes UFR filer

Filtype 2Upfiring File

Utvikleren Upfiring
Kategori Encoded Files
Format N/A

.UFR alternativnummer 2

En UFR-fil er en datafil som brukes av Upfiring, en peer-to-peer (P2P) fildelingsapplikasjon, for å laste ned en eller flere filer lastet opp av andre brukere. Det lagrer ikke det faktiske innholdet, men inneholder i stedet krypterte metadata, som inneholder informasjon om filene som deles, prisen på filen (e) og eieren av filen / filene. UFR-filer ligner .TORRENT filer, som brukes av BitTorrent og andre P2P fildelingsprogrammer.

Mer informasjon

Upfiring er et Ethereum blockchain-basert P2P-program som gir UFR-tokens til brukere som laster opp filer til nettverket og "seed" filene, som er når brukerne forblir koblet til nettverket for å hjelpe distribuere filer til andre brukere . Ved å stimulere brukere til å bli "seeders", kan Upfiring tilby et mer robust nettverk av brukere, noe som resulterer i raskere nedlastingstider og flere tilgjengelige filer for nedlasting.

Opprører administrerer alle transaksjoner mellom brukere ved hjelp av smarte kontrakter , som tillater brukere å sende Ether (Ethereum digital valuta lik Bitcoin) til andre brukere. Brukere må legge til en Ethereum-lommebok i Upfiring-programmet for å fullføre transaksjoner på riktig måte.

Hvis du vil opprette en UFR-fil i Oppfirming, velger du "Uploads" -ikonet i venstre rute og klikker deretter Last opp. Etter at du har lastet opp UFR-filen, kan andre Upfiring-brukere få tilgang til UFR-filen for å laste ned delte filer.

For å importere en UFR-fil i Oppfirming, velg ikonet "Nedlastinger" i venstre rute og dra og slipp UFR fil eller bla gjennom filer på datamaskinen din for å velge UFR-filen.

MERK: Du kan se innholdet i en UFR-fil ved hjelp av simp.io UFR Viewer.

Programmer som åpnes UFR filer

Om UFR filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ufr er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Upfiring File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.