Hoved : Filutvidelser : .sty Fil

.sty Filutvidelse

Filtype 1Yamaha/Korg Keyboard Style

Utvikleren N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hva er en STY fil?

Musikkstil laget på en Yamaha eller Korg synthesizer; inneholder vanligvis en musikalsk rytme som inneholder flere instrumenter; kan lagres på en disk og lastes på kompatible tastaturer.

Mer informasjon

MERK: Yamaha og Korg lagrer STY-filer i forskjellige formater, noe som betyr at de ikke er kryssplattform. Yamaha-stiler kan bare brukes på Yamaha-tastaturer, og Korg-stiler kan bare brukes på Korg-tastaturer. Yamaha-stiler kan redigeres ved hjelp av Style Fixer, mens Korg-stiler kan redigeres med GNIStyle-programmet.

Programmer som åpnes STY filer
Windows
Style Fixer (Yamaha styles)
GNIStyle (Korg styles)
One Man Band Originals
Transfer to a Yamaha or Korg keyboard
Macintosh
One Man Band Essentials
Transfer to a Yamaha or Korg keyboard

Filtype 2LaTeX Style

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

.STY alternativnummer 2

Stildefinisjonsfil som brukes til å formatere et LaTeX-dokument ( .TEX eller .LTX ) definerer linjestiler, etiketter, hvordan formler skal justeres og annen informasjon; lagret i et tekstformat der definisjoner begynner med et tilbakeslag (\) og kommentarer begynner med et prosentvis tegn (%).

Mer informasjon

LaTeX-stilfiler refereres ofte til av LaTeX-dokumenter.

Programmer som åpnes STY filer
Windows
TeXworks
TeXnicCenter
Texmaker
LaTeX Editor
proTeXt
MiKTeX
LEd
Linux
TeXworks
Texmaker
Macintosh
MacroMates TextMate
TeXworks
Texmaker
LyxMac
Skim

Filtype 3Band-in-a-Box Styles File

Utvikleren PG Music
Kategori Audio Files
Format N/A

.STY alternativnummer 3

Musikalsk stilfil som brukes av Band-in-a-Box, (BiaB) et program som automatisk lager fullbånds akkompagnementer; inneholder en spillestil, for eksempel Jazz, Rock, Hip-Hop eller Country; brukes til å generere stiliserte lyder for en bestemt sjanger av musikk.

Mer informasjon

BiaB-stiler kan være MIDI, eller de kan bruke ekte instrumenter og trommer, kalt RealStyles. RealStyles bruker ekte opptak av musikere til lydprøver.

STY-filer fungerer som plugin-moduler for Band-in-a-Box-programvaren. Programvareinstallasjonen inneholder vanligvis mange forskjellige stiler. Ytterligere stiler kan kjøpes og lastes ned fra nettstedet PG Music Band-in-a-Box.

Programmer som åpnes STY filer

Filtype 4Aegisub Subtitle Styles File

Utvikleren Aegisub
Kategori Settings Files
Format Text

.STY alternativnummer 4

Fil opprettet av Aegisub, en kryssplatform undertekstredigerer; lagret i et tekstformat og lagrer skriftegenskapene for en eller flere stiler i en undertekstskategori; inkluderer skrifttype, farger, effekter og marginer; brukes til å lagre og laste inn skrifter skapt i programmet.

Mer informasjon

Aegisub-stiler administreres gjennom Styles Manager-vinduet, som nås ved å velge Teksting → Stilbehandling ... fra programmenyen. STY-filer lagres automatisk og er ikke tilgjengelig direkte av brukeren.

Windows-versjonen av Aegisub lagrer STY-filer i følgende katalog: [bruker] \ AppData \ Roaming \ Aegisub \ catalog \. Mac-versjonen lagrer til denne katalogen: [bruker] / Bibliotek / Application Support / Aegisub / catalog /.

Programmer som åpnes STY filer
Windows
Aegisub
Linux
Aegisub
Macintosh
Aegisub

Filtype 5NewsMaker Story File

Utvikleren EyePower Games
Kategori Data Files
Format XML

.STY alternativnummer 5

Fil laget av NewsMaker, et program som lar elevene lage nyhetshistorier; lagret i et XML-format og inneholder den skrevne teksten til historien; referert i et NewsMaker-prosjekt ( .NMP file).

Mer informasjon

NewsMaker-prosjekter kan inneholde en eller flere historier, som hver lagres i en separat STY-fil. Brukerne åpner ikke STY-filer direkte, siden de er lagret i NewsMaker-prosjektkatalogen som standard og kan nås fra det åpne prosjektet i programvaren.

MERK: EyePower Games NewsMaker er ikke lenger utviklet.

Programmer som åpnes STY filer
Windows
EyePower Games NewsMaker
Macintosh
EyePower Games NewsMaker

Om STY filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .sty er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype NewsMaker Story File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.