Hoved : Filutvidelser : .ltx Fil

.ltx Filutvidelse

Filtype 1S.T.A.L.K.E.R. Properties File

Utvikleren GSC Game World
Kategori Spillfiler
Format Text

Hva er en LTX fil?

Innstillingsfil som brukes av S.T.A.L.K.E.R., et førstepersons skytespill; inneholder parametere for spillmotoregenskaper som fysikkmodellinnstillinger, grafikk og våpenegenskaper; lagret i et vanlig tekstformat og noen ganger "modded" for å tilpasse spillingen.

Mer informasjon

Spillere kan også justere spillmotorinnstillinger i S.T.A.L.K.E.R. i spillkonsollen (trykk tilde "~" for å aktivere den). Disse justeringene lagres i User.ltx-filen, som ligger i spillinstallasjonen. Det anbefales imidlertid å sikkerhetskopiere den eksisterende User.ltx-filen før du gjør endringer.

Bruker.ltx-filen er plassert i følgende kataloger ("SHOC" står for Shadow of Tjernobyl, og du bør erstatte "SHOC "med" COP "for Call of Pripyat):

Windows XP: C: \ Dokumenter og innstillinger \ Alle brukere \ Delt dokumenter \ STALKER-SHOC \

Windows Vista / 7: C: \ Users \ Public \ Documents \ STALKER-SHOC \

Programmer som åpnes LTX filer

Filtype 2LaTeX Document

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

.LTX alternativnummer 2

En LTX-fil er et dokument opprettet ved hjelp av LaTeX-tastaturet. Den inneholder LaTeX markup-koder og egenskaper som definerer dokumentstrukturen og innholdet. LTX-filer kan inkludere den faktiske dokumentteksten eller referere teksten fra andre filer.

Mer informasjon

LTX-fil åpnes i TeXworks 0.6

LaTeX-dokumenter brukes oftest i akademiske og forskningsmiljøer for publisering av vitenskapelige artikler og journalartikler. De er lagret med LTX-utvidelsen, men blir mer vanlig lagret med utvidelsen .TEX .

LTX-filer inneholder ren tekst og kan åpnes med hvilken som helst tekstredigerer. Men LTX-filer er oftest åpnet eller opprettet med TeXworks, MiKTeX, LyxMac og Texmaker-programmene.

Programmer som åpnes LTX filer
Windows
TeXworks
TeXnicCenter
Texmaker
LaTeX Editor
proTeXt
MiKTeX
Linux
TeXworks
Texmaker
Vim
Macintosh
TeXworks
Texmaker
LyxMac
TeXShop

Om LTX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ltx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype LaTeX Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.