Hoved : Filutvidelser : .pot Fil

.pot Filutvidelse

Filtype 1PowerPoint Template

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

Hva er en POT fil?

En POT-fil er en mal opprettet av PowerPoint, et program som brukes til å lage presentasjoner for lysbildefremvisninger. Den inneholder standard layout, formatering og stiler for et lysbildefremvisning. POT-filer brukes til å lage flere .PPT filer med samme formatering.

Mer informasjon

POT-filen åpnes i Microsoft PowerPoint 2016

Du vil sannsynligvis bare komme over en POT-fil hvis du bruker PowerPoint 97 gjennom 2003 eller jobber med noen som bruker disse versjonene av programvaren. Hvis du bruker PowerPoint 2007 eller nyere og lagrer presentasjonen som en mal, blir den lagret i OpenXML-formatet med .POTX -utvidelsen. Selv om PowerPoint 2007 eller senere bruker POTX-filen, kan du fortsatt bruke den til å åpne POT-filen.

POT-filer kommer installert med PowerPoint, slik at du kan lage presentasjoner som skolerapporter, økonomiske kvartalsoversikt eller familie foto lysbildefremvisninger fra maler med forhåndsdefinert formatering og stiler. Du kan også lage dine egne tilpassede maler for å gjengi presentasjoner som er spesifikke for dine behov.

Programmer som åpnes POT filer
Windows
Kingsoft Presentation
Microsoft PowerPoint 2016
IMSI TurboPDF
Microsoft PowerPoint
Macintosh
Planamesa NeoOffice
Microsoft PowerPoint for Mac

Filtype 2Portable Object File

Utvikleren N/A
Kategori Developer Files
Format N/A

.POT alternativnummer 2

Objektfil som kan refereres av Java-programmer, GNU gettext eller andre programmer; ofte brukt til å lagre eiendommer og annen grunnleggende informasjon; lagret i et menneskelig lesbart format som kan vises i et tekstredigeringsprogram.

Mer informasjon

Bærbare objektfiler bruker ofte utvidelsen .PO for å unngå tvetydighet med PowerPoint-malfiler.

Programmer som åpnes POT filer
Windows
Referenced by various programs
Macintosh
Referenced by various programs

Om POT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pot er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Portable Object File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.