Hoved : Filutvidelser : .fit Fil

.fit Filutvidelse

Filtype Garmin Activity File

Utvikleren Garmin
Kategori GIS Files
Format Binary

.FIT alternativnummer

En FIT-fil er en GIS-datafil som brukes av Garmin GPS-sportenheter og Garmin-programvare. Den inneholder plassering og tidsinformasjon som er logget på GPS-enheten under en løp, sykkelrute eller annen atletisk hendelse. FIT-filer kan lastes opp til Garmin Connect Web-tjenesten for personlig treningssporing.

Mer informasjon

FIT-filer tillater brukere å spore sine fysiske aktiviteter over tid. For eksempel kan brukere laste opp data til Garmin Connect hver gang de kjører og vurderer reiste baner på et kart og total avstand, varighet og brent kalorier for hver aktivitet.

MERK: FIT-formatet ligner på .TCX formatet.

Programmer som åpnes FIT filer

Om FIT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .fit er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Garmin Activity File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 13.01.2019:
Hallo! Tusen takk for informasjonen om .fit-filer! Jeg har prøvd å hente ut noen data fra Garmin-enheten min, men var ikke klar over at den var lagret i denne typen utvidelser. Jeg visste ikke at disse filene kan lastes opp for å spore fremgangen min, og jeg setter pris på at du nevner dette i artikkelen din... Les mer