Hoved : Filutvidelser : .pmdx Fil

.pmdx Filutvidelse

Filtype PlanMaker Spreadsheet

Utvikleren SoftMaker Software
Kategori Spreadsheet Files
Format N/A

.PMDX alternativnummer

En PMDX-fil er en regnearkfil opprettet av PlanMaker, et regnearkprogram som følger med Softmaker Office. Det lagrer data i celler ordnet i et rutenett med rader og kolonner.  PMDX-filer støtter også celleformatering, formler, diagrammer og flere ark.

Mer informasjon

PMDX-filen åpnes i SoftMaker Office PlanMaker 2018

PMDX-filer lagres i et proprietært format og er hovedfilen tilknyttet PlanMaker , et regnearkprogram som ligner på Microsoft Excel, som følger med Microsoft Office. PMDX-filer brukes på samme måte som .XLS og .XLSX filer brukes av Microsoft Excel. En PMDX-fil er opprettet for å lagre et regneark og kan lukkes og gjenåpnes for videre redigering.

PMDX-filer kan opprettes fra en .PMV og .PMVX maler eller XLS og XLSX regneark. De kan også konverteres til forskjellige formater i PlanMaker, inkludert .PDF , XLS, XLSX, .XLSM , .XLTX , .XLTM , .XLT , .TMD og .RTF .

MERK: PMDX-filer erstattet .PMD filer, som ble brukt til å lagre regneark ved eldre versjoner av PlanMaker.

Programmer som åpnes PMDX filer
Windows
Microsoft Office
Android
SoftMaker Office PlanMaker Mobile
Macintosh
Microsoft Office

Om PMDX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .pmdx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype PlanMaker Spreadsheet Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.