Hoved : Filutvidelser : .xlsm Fil

.xlsm Filutvidelse

Filtype Excel Open XML Macro-Enabled Spreadsheet

Utvikleren Microsoft
Kategori Spreadsheet Files
Format Zip

.XLSM alternativnummer

En XLSM-fil er et makroaktivert regneark opprettet av Microsoft Excel, et mye brukt regnearkprogram som følger med hver utgave av Microsoft Office-pakken. Den inneholder regneark av celler arrangert av rader og kolonner, samt innebygde makroer programmert i Visual Basic for Applications (VBA) språket. XLSM-filer lagres i Open XML-formatet som ble introdusert i Microsoft Office 2007.

Mer informasjon

XLSM-filen åpnes i Microsoft Excel 2016

XLSM-filer er .XLSX filer, men med makro aktivert. En makro er en nyttig funksjon som fungerer som et skript, som lar brukerne automatisere repeterende oppgaver. Excel kommer lastet med hundrevis av makroer, men du kan også registrere dine egne makroer, som består av tastetrykk og museklikk som utfører en bestemt handling, og redigerer dem for å gjøre mindre endringer. Noen eksempler på makrofunksjonalitet inkluderer formatering av data i en valgt kolonne i et regneark eller anvendelse av spesifikke matematiske ligninger til data.

XLSM-filer kan åpnes med Excel 2007 eller senere eller av tidligere versjoner av Excel med Open XML komponentstøtte. Av sikkerhetshensyn aktiverer Excel ikke makroer som standard. Excel vil heller ikke utføre makroer i XLSX-filer, selv om de inneholder makrokode. De må først lagres som XLSM-filer.

Du kan åpne XLSM-filer med andre regnearkprogrammer som Corel Quattro Pro og MobiSystems OfficeSuite Pro. Google Arkiv (tilgjengelig i Google Disk) støtter også XLSM-filer via Office Compatibility Mode.

Programmer som åpnes XLSM filer
Windows
Microsoft Office
Microsoft Excel
Microsoft Access
Corel Quattro Pro
IMSI TurboPDF
Android
SoftMaker Office PlanMaker Mobile
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Microsoft Office
Microsoft Excel for Mac
iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Om XLSM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .xlsm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Excel Open XML Macro-Enabled Spreadsheet Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 24.04.2019:
Hilsener! Jeg husker første gang jeg fikk tilsendt en makroaktivert .xlsm-fil og var redd for formatet. Takk for din korte forklaring på denne typen utvidelser, som jeg er sikker på at den må styre verden i dag. Ved hjelp av makroer skrevet av Visual Basic kan folk over hele verden jobbe mer effektivt og raskere... Les mer