Hoved : Filutvidelser : .tmd Fil

.tmd Filutvidelse

Filtype 1TextMaker Document

Utvikleren SoftMaker Software
Kategori Text Files
Format Binary

Hva er en TMD fil?

Dokument opprettet av TextMaker, et tekstbehandlingsprogram som er en del av SoftMaker Office; støtter tekst, bilder, tegneobjekter og sideformateringsegenskaper; brukes til å lagre forfattere.

Mer informasjon

TMD-filer ble erstattet av .TMDX files.

Programmer som åpnes TMD filer
Windows
Microsoft Office
Android
SoftMaker Office TextMaker Mobile
Macintosh
Microsoft Office

Filtype 2MySQL Temporary Database File

Utvikleren Oracle
Kategori Database Files
Format Binary

.TMD alternativnummer 2

Intermediate database fil opprettet av MySQL, et open source relasjonsdatabase program; inneholder informasjon som hjelper MySQL med å fullføre databaseoppdateringer eller konverteringsprosesser; opprettet i databasekatalogen der .MYI , .MYD og .FRM filer er plassert.

Mer informasjon

TMD-filer kan opprettes når myisampack MySQL-kommandoen kjøres. Hvis prosessen avsluttes før ferdigstillelse, kan de midlertidige TMD-filene ikke slettes. TMD-filer kan også opprettes av andre MySQL-databaseoperasjoner.

Programmer som åpnes TMD filer
Windows
MySQL
Linux
MySQL
Macintosh
MySQL

Filtype 3PlayStation Game Model File

Utvikleren N/A
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.TMD alternativnummer 3

3D-modell brukt av noen spill til PlayStation-konsollsystemene; sparer geometrien (vertikaler og former) for det tredimensjonale bildet; brukes til spilltegn, natur, monstre og andre spillobjekter.

Mer informasjon

Et eksempel på PlayStation-spill som bruker TMD-filer er Jurassic Park: Operation Genesis. Noen TMD-filer kan ses med MilkShape 3D, men uten fargen.

Programmer som åpnes TMD filer

Filtype 4Nintendo Title Metadata File

Utvikleren Nintendo
Kategori Spillfiler
Format N/A

.TMD alternativnummer 4

En TMD-fil inneholder tittelmetadata som brukes til å verifisere integriteten og kjøre Nintedo 3DS, Wii og WiiU-spill. Det lagrer metadata om filen som inneholder de faktiske spilldataene, for eksempel en APP, 3DS eller CIA-fil, og refereres til å dekryptere og verifisere innholdet i spilldatafilen for å starte spillet. TMD-filer distribueres vanligvis av Nintendo Update Servers (NUS).

Mer informasjon

TMD-filer kan lagre varierende metadata avhengig av hvilken konsoll spillet er opprettet for å kjøre på. For eksempel inneholder en TMD-fil for et WiiU-spill den nødvendige WiiUOS-versjonen, mens en TMD-fil for et 3DS-spill ikke vil inkludere denne informasjonen.

De fleste 3DS-, Wii- og WiiU-spillere møter ikke en TMD-fil siden den refereres av Nintendo-konsollen i bakgrunnen når et spill lanseres. Spillere som vil emulere et spill på sine datamaskiner vil imidlertid mest sannsynlig se TMD-filen (sammen med en TIK- og CERT-fil) som følger med hovedspilldatafilen.

Programmer som åpnes TMD filer
Linux
Citra

Om TMD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .tmd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Nintendo Title Metadata File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.