Hoved : Filutvidelser : .ott Fil

.ott Filutvidelse

Filtype OpenDocument Document Template

Utvikleren OASIS
Kategori Text Files
Format Binary

.OTT alternativnummer

En OTT-fil er en dokumentmal lagret i OASIS 'OpenDocument-standardformat og opprettet av tekstbehandlere som er inkludert i OpenOffice- og LibreOffice-pakken. Den inneholder sidelayout og standardstiler for et tekstdokument. OTT-filer brukes til å lage .ODT dokumenter som har samme utseende og formatering.

Mer informasjon

OTT-fil åpen i Apache OpenOffice Writer 4.1.3

OTT-maler brukes til å lagre dokumenter som brukes gjentatte ganger, men med mindre endringer brukes til dem for hver bruk. Noen eksempler på disse typer dokumenter inkluderer firma brevhoder, notatmaler, nyhetsbrev, deksler, forretningsplaner eller maler for andre offisielle dokumenttyper.

I Writer, som er tekstbehandleren inkludert i Apache OpenOffice-pakken, kan du lage dine egne maler med tilpasset sidelayout, skrifttyper og stiler. Du kan også laste ned maler fra OpenOffice-nettstedet ved å velge Fil → Ny → Maler og dokumenter og deretter klikke på "Få flere maler online ...".

Programmer som åpnes OTT filer
Windows
AbiSource AbiWord
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
AbiSource AbiWord
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Om OTT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ott er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype OpenDocument Document Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.