NO : SV : NL .dotm Fil

.dotm Filutvidelse

Filtype Word Open XML Macro-Enabled Document Template

Utvikleren Microsoft
Kategori Page Layout Files
Format Zip

.DOTM alternativnummer

En DOTM-fil er en dokumentmal som er opprettet av Microsoft Word, et tekstbehandlingsprogram. Den inneholder standardoppsett, innstillinger og makroer for et dokument. DOTM-filer brukes til å opprette et nytt .DOCM -dokument med innebygde makroer.

Mer informasjon

DOTM fil åpen i Microsoft Word 2016

DOTM filer ligner .DOTX filer, som også er opprettet av Word. De brukes begge til å lagre maler som er nyttige for å lage flere dokumenter med samme basislinjeformatering og makroer. DOTM-filer brukes imidlertid til å lagre makroer, som er en rekke kommandoer som er gruppert sammen som en enkelt kommando for automatisk å fullføre en oppgave. De lar deg lagre tid på operasjoner som du repetitivt utfører, for eksempel dataoppføring eller beregning.

Du kan ta opp makroer i Word som kan spilles av for å fullføre en oppgave og tilordne dem til en knapp i Word eller tastetrykk , som gjør at du enkelt kan kjøre trinnene. For å registrere en makro, velg Vis → Makroer → Legg inn makro.

MERK: DOTM-filer ble introdusert med Microsoft Office 2007 og kan åpnes i Word 2007 eller en tidligere versjon av Word med Open XML-komponentstøtte.

Programmer som åpnes DOTM filer
Windows
AbiSource AbiWord
Microsoft Office
Microsoft Word
Corel WordPerfect
IMSI TurboPDF
Linux
AbiSource AbiWord
Macintosh
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office

Om DOTM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dotm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Word Open XML Macro-Enabled Document Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.