Hoved : Filutvidelser : .bak2 Fil

.bak2 Filutvidelse

Filtype 1Backup File

Utvikleren N/A
Kategori Backup Files
Format Text and Binary

Hva er en BAK2 fil?

Backup-fil opprettet av en rekke programmer, inkludert spill som Crytek Crysis; inneholder en kopi av den opprinnelige filen, for eksempel et kart eller en scene; ligner på .BAK filtypen.

Mer informasjon

Det finnes flere forskjellige bruksområder for filtypen "bak2". Det kan bli opprettet for å representere antall sikkerhetskopieringsversjoner for en fil. Bak2-utvidelsen representerer den andre sikkerhetskopieringsversjonen av filen. Andre programmer, som Crysis, bruker "bak2" -utvidelsen til å sikkerhetskopiere en BAK-fil som sikkerhetskopierer .CRY kartnivåfiler. Hvis CRY-filen din er skadet, kan du erstatte den ved å gi nytt navn til "bak2" -utvidelsen av filen din for å "gråte".

Programmer som åpnes BAK2 filer
Windows
E-on Vue
Crytek Crysis
Crytek Crysis Warhead
Macintosh
E-on Vue

Filtype 2Starbound Backup File

Utvikleren Chucklefish
Kategori Spillfiler
Format N/A

.BAK2 alternativnummer 2

En BAK2-fil er en sikkerhetskopieringsfil som brukes av Starbound, et åpent, sandbox 2D-romutforskingsspill. Det lagrer sikkerhetskopieringsinformasjon for spillet, som kan være om et spillerkarakter eller romskip. BAK2-filer er nyttige for å gjenopprette informasjon i tilfelle en dataskrasj eller korrupt SPILLER eller SHIPWORLD-fil.

Mer informasjon

BAK2-filer har en sammensatt filtype. Utvidelsen ".bak1" legges til i en fil som den lagrer informasjon for, for eksempel en PLAYER- eller SHIPWORLD-fil. Hvis filen for eksempel lagrer sikkerhetskopieringsinformasjon for en SHIPWORLD-fil, vil filnavnet være ab 07704dbcb4162646d4d93bbeef34df.shipworld.bak2.

Du kan slette utvidelsen ".bak2" fra filnavnet og åpne filen som en SHIPWORLD-fil i Starbound. Det er imidlertid viktig at du ikke endrer tegnstrengen som går foran utvidelsene.

BAK2-filer finnes i mappen "spiller" i mappen "Starbound". For eksempel hvis du kjøpte Starbound via Steam, lagres BAK2-filene på følgende sted i Windows:

C: / Program Files / Steam / SteamApps / common / Starbound / player

MERK: Starbound bruker også .BAK1 og .BAK3 filer.

Programmer som åpnes BAK2 filer

Om BAK2 filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .bak2 er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Starbound Backup File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.