Hoved : Filutvidelser : .odt Fil

.odt Filutvidelse

Filtype 1OpenDocument Text Document

Utvikleren Oracle
Kategori Text Files
Format Zip

Hva er en ODT fil?

En ODT-fil er et tekstdokument opprettet av ulike tekstbehandlere, for eksempel Writer-programmet som er inkludert i Apache OpenOffice og LibreOffice. Den inneholder forskjellige elementer som tekst, bilder, tegneobjekter og stiler. ODT-filer formateres ved hjelp av OASIS OpenDocument XML-basert standard.

Mer informasjon

ODT-fil åpen i Apache OpenOffice Writer 4.1.3

ODT-filer blir ofte opprettet og åpnet av Writer-tekstbehandleren, som er en av flere programmer tilgjengelig i OpenOffice og LibreOffice-suitene. Det ligner på Word-programmet som er tilgjengelig i Microsoft Office-pakken. ODT-filen er hovedfilen som brukes av Writer for å lagre dokumenter på samme måte som Word sparer dokumenter i filen .DOCX .

OpenDocument-tekstfiler kan åpnes og redigeres med ethvert OpenOffice-kompatibelt program, inkludert : NeoOffice (Mac), AbiWord (Mac og Windows), og KWord (Unix). De kan også importeres til Google Dokumenter, Googles webbaserte tekstbehandler følger med Google Disk. ODT-filer kan også åpnes i Microsoft Word og lagres som DOCX-filer.

MERK: Apache OpenOffice ble tidligere kjent som OpenOffice.org.

Programmer som åpnes ODT filer
Windows
IBM Lotus Notes
AbiSource AbiWord
Google Drive
Apache OpenOffice
LibreOffice
Microsoft WordPad
Microsoft Word
Corel WordPerfect
Calibre
Calligra Suite
Linux
AbiSource AbiWord
Google Drive
Apache OpenOffice
LibreOffice
Calibre
Calligra Suite
Macintosh
Google Drive
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice
Apple TextEdit
Microsoft Word for Mac
Calibre
Calligra Suite
iOS
BML Solutions OOReader
WEB
Google Drive viewer

Filtype 2Origin Dialog Theme File

Utvikleren OriginLab
Kategori Settings Files
Format N/A

.ODT alternativnummer 2

En ODT-fil er en temafil som brukes av Origin, en dataanalyse og grafikkapplikasjon som brukes av ulike forskere og ingeniører. Den inneholder innstillinger i XML-format som tilpasser utseendet til en eller flere dialogvinduer som vises i Origin.

Mer informasjon

ODT-temafiler er ikke ment å bli åpnet av en bruker. I stedet lagrer filen innstillinger som refereres av Origin for å utse utseendet på dialogvinduer i programvaren.

MERK: ODT-filer er vanligvis plassert i "Dialog" -mappen i C: \ Programfilene \ OriginLab \ Origin < version > \ Temaer installasjon.

Programmer som åpnes ODT filer

Om ODT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .odt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Origin Dialog Theme File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.