Hoved : Filutvidelser : .odg Fil

.odg Filutvidelse

Filtype OpenDocument Graphic File

Utvikleren OASIS
Kategori Vector Image Files
Format Zip

.ODG alternativnummer

En ODG-fil er en tegning opprettet av Draw, et program som er tilgjengelig i Apache OpenOffice-pakken. Den inneholder en vektorgrafikk, som definerer et bilde ved hjelp av punkter, linjer og kurver. ODG-filer brukes ofte til logoer, illustrasjoner og andre tegninger.

Mer informasjon

ODG-filen åpnes i Apache OpenOffice Draw 4.1.3

ODG-filen lagres i OASIS OpenDocument-spesifikasjonen, som er et XML -basert format. Den brukes av andre OpenOffice-dokumenter til å lagre tekst, diagrammer, regneark og grafiske elementer. Noen eksempler på OpenOffice-dokumenter som er lagret i formatet, inkluderer .ODT , .ODF , .ODP og .ODS filer.

Apache OpenOffice var en av de første store produktivitetssuiter for kontor for å vedta OpenDocument spesifikasjonen. StarOffice Draw, forgjengeren til Apache OpenOffice Draw, støttes også ODG-filer.

MERK: Apache OpenOffice ble tidligere kjent som OpenOffice.org.

Programmer som åpnes ODG filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Inkscape
Scribus
Calligra Suite
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Inkscape
Scribus
Calligra Suite
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice
Inkscape
Scribus
Calligra Suite

Om ODG filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .odg er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype OpenDocument Graphic File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.