Hoved : Filutvidelser : .odf Fil

.odf Filutvidelse

Filtype 1OpenDocument Formula

Utvikleren Oracle
Kategori Misc Files
Format Zip

Hva er en ODF fil?

En ODF-fil er et dokument opprettet av Apache OpenOffice Math, et program som brukes til å lage matematiske formler. Den inneholder en eller flere matematiske ligninger og kan også inneholde makroer. ODF-filer er basert på OASIS OpenDocument-standarden.

Mer informasjon

ODF-filen åpnes i OpenOffice Math 4.1.3

ODF-filen er hovedfilen som brukes av Math for å lagre ligninger. Filen er vanligvis åpnet i Math for å opprette eller redigere formler, men kan også importeres til andre applikasjoner, spesielt OpenOffice-programmer som Calc eller Impress. Når den blir importert til et annet program, fungerer likningen som et objekt som kan plasseres i et forskningspapir, presentasjon, etc.

Math lar deg legge inn formler i en ODF-fil på tre forskjellige måter. Du kan legge til markering i ligningseditoren, velg et symbol fra verktøylinjen "Elements", eller høyreklikk ligningseditoren og velg et symbol i kontekstmenyen. Når du er ferdig med ligningen din, kan du dele den via e-post eller eksportere den som en .PDF -fil.

MERK: Apache OpenOffice ble tidligere kjent som OpenOffice.org.

Programmer som åpnes ODF filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Calligra Suite
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Calligra Suite
Android
Infraware Polaris Office for Android
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice
Calligra Suite
iOS
Infraware Polaris Office for iOS

Filtype 2Battlezone Object Definition File

Utvikleren Activision
Kategori Spillfiler
Format Text

.ODF alternativnummer 2

Spillinnstillingsfilen som brukes av Battlezone, et 3D-spill hvor spillerne kjemper med futuristiske kampkjøretøyer; inneholder enkle tekstspesifikasjoner for spillobjekter, kalt "klasser" kan definere enhedsnavne, oppdragsmål, kjøretøyegenskaper, kunstige intelligensspillere, lydeffektfiler og andre innstillinger.

Mer informasjon

Siden ODF-filer er lagret i et tekstformat, kan de åpnes og redigeres med ethvert tekstredigeringsprogram. ODF-filer lagres vanligvis i Activision \ Battlezone \ addon-katalogen. De er en av flere andre filer som inneholder et spillkart.

MERK: Battlezone ble utgitt i 1998.

Programmer som åpnes ODF filer
Windows
Activision Battlezone

Filtype 3Open Document File

Utvikleren OASIS
Kategori Data Files
Format Zip

.ODF alternativnummer 3

Generisk fil opprettet ved hjelp av ODF-standard (Open Document Format); kan inneholde en av flere typer åpne dokumentdata, for eksempel regneark, tekst eller presentasjonsdata; lagret i XML-basert OASIS Open Document Format og støttet av flere produktivitetsprogrammer.

Mer informasjon

MERK: ODF-filer er vanlig sett sett med en bestemt utvidelsestype, for eksempel .ODT for tekstbehandlingsdokumenter, .ODS for regneark eller .ODP for presentasjoner.

Programmer som åpnes ODF filer
Windows
Apache OpenOffice
Linux
Apache OpenOffice
odfWeave
Macintosh
Apache OpenOffice

Om ODF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .odf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Open Document File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.