Hoved : Filutvidelser : .odp Fil

.odp Filutvidelse

Filtype OpenDocument Presentation

Utvikleren Oracle
Kategori Data Files
Format Zip

.ODP alternativnummer

En ODP-fil er en presentasjon laget av Impress, et presentasjonsredigeringsprogram som følger med Apache OpenOffice. Den inneholder en presentasjon, som vanligvis inneholder et tittelbilde etterfulgt av innholdsskred med tekst, bilder, multimedieinnhold og overgangseffekter. ODP-filer formateres ved hjelp av OASIS XML-baserte OpenDocument-standarden.

Mer informasjon

ODP-fil åpen i Apache OpenOffice Impress 4.1.3

ODP-filer kan også opprettes og åpnes av en åpen kildekodevariant av OpenOffice . Imidlertid er de fleste ODP-filer opprettet av Impress, som er en av flere programmer tilgjengelig i OpenOffice-pakken. Det ligner på PowerPoint-programmet som er tilgjengelig i Microsoft Office-pakken. ODP-filen er hovedfilen som brukes av Impress for å lagre presentasjoner på samme måte som PowerPoint lagrer presentasjoner i .PPT eller .PPTX -filen.

Apache OpenOffice er tilgjengelig for gratis, noe som gjør det til et attraktivt alternativ til Microsoft Office. For å spare penger, installerer noen brukere OpenOffice i stedet for Microsoft Office, noe som betyr at du kan bli sendt en ODP-fil i stedet for en PPT- eller PPTX-fil for en presentasjon som forelesningsmaterialer, bildediasshow eller forretningspresentasjoner.

MERK: Apache OpenOffice ble tidligere kjent som OpenOffice.org.

Programmer som åpnes ODP filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Calligra Suite
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Calligra Suite
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice
Calligra Suite

Om ODP filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .odp er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype OpenDocument Presentation Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.