Hoved : Filutvidelser : .tcx Fil

.tcx Filutvidelse

Filtype 1TestComplete Script Extension Package

Utvikleren SmartBear
Kategori Compressed Files
Format Zip

Hva er en TCX fil?

En TCX-fil er en skriptutvidelsespakke som brukes av SmartBear TestComplete, et program som brukes til å automatisere testingen av brukergrensesnittet til et program. Den inneholder filer som brukes av en skriptutvidelse, som inkluderer en .XML fil, .VBS og / eller .JS filer, en .CHM fil, .PNG og .BMP filer. TCX-filer komprimeres i zip-format og kan lagre filer for flere skriptforlengelser.

Mer informasjon

Skriptutvidelser legger til tilpasset funksjonalitet til TestComplete på samme måte som plugins, men er enklere å lage i TestComplete. De lar deg tilpasse automatiserte tester som kan utføres på søknaden din. Skriptutvidelsene kan brukes til å lage skreddersydde rekordtidshandlinger, skriptobjekter, designtidshandlinger, søkeordstestoperasjoner og operasjoner på testresultater.

TCX-filer lagrer vanligvis følgende filer:

TCX-filer åpnes primært i TestComplete når en bruker importerer den inn i applikasjonen. Du kan imidlertid også manuelt åpne TCX-filer siden de omdøper ZIP-filer.

Hvis du vil åpne en TCX-fil manuelt, endrer du filtypen ".tcx" til ".zip" og utvider arkivet med en Zip dekompresjonsprogram, for eksempel Corel WinZip, Apple Archive Utility eller 7-Zip.

Hvis du vil opprette en TCX-fil, kan du bare reversere den nevnte prosessen. Komprimer dine utvidelsesfiler som en ZIP-fil med et Zip-komprimeringsprogram, og gi nytt navn til ". Zip" -utvidelsen til ".tcx".

Programmer som åpnes TCX filer

Filtype 2Training Center XML File

Utvikleren Garmin
Kategori Data Files
Format XML

.TCX alternativnummer 2

En TCX-fil er en XML-fil som brukes til å overføre treningsdata mellom treningsapparater. Den inneholder treningsdata, for eksempel sportstype, runde tid, avstand, kalorier, intensitet og hjertefrekvens. TCX-filer opprettes vanligvis av Garmin og Fitbit-enheter.

Mer informasjon

TCX-filer kan åpnes ved hjelp av en rekke programmer, for eksempel Garmin Training Center, Google Earth og Strava. De støttes også av MotionBased.com og Garmin Communicator Plugin.

TCX-filer kan også eksporteres fra en Fitbit-brukerens kontobalong på fitbit.com. For å eksportere treningsdata, velg Logg → Aktiviteter fra oversikten, klikk Vis detaljer i Aktivitetshistorikk, velg de tre punktene, og velg Eksporter som en TCX-fil.

MERK: TCX-formatet er tilgjengelig i begge TCX v1 og TCX v2 skjemaer.

Programmer som åpnes TCX filer

Filtype 3TurboCAD 3D Model Text File

Utvikleren IMSI/Design
Kategori CAD Files
Format N/A

.TCX alternativnummer 3

TurboCAD-tegning lagret i et tekstformat; kan inneholde enten 2D eller 3D modelldata; ligner på en standard TurboCAD tegning ( .TCW ) fil, men lagret i et tekstformat som kan vises i et tekstredigeringsprogram.

Mer informasjon

TurboCADs TCX-format ligner AutoCAD .DXF filformat.

Programmer som åpnes TCX filer
Windows
IMSI TurboCAD Pro
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac

Om TCX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .tcx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype TurboCAD 3D Model Text File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.