Hoved : Filutvidelser : .blz Fil

.blz Filutvidelse

Filtype 1N-Gage Mobile Video Game File

Utvikleren Nokia
Kategori Spillfiler
Format Binary

Hva er en BLZ fil?

Video spill container fil som lagrer et spill utviklet av N-Gage, en spill distribusjonstjeneste for Nokia mobiltelefoner; inneholder alle pakkede data for spillet; kan installeres etter at du har overført filen til telefonen med Nokia PC Suite-programvaren.

Mer informasjon

Når BLZ-filer er overført til mobiltelefonen, kan de installeres ved hjelp av BLZ Installer-programmet, som kan lastes opp og installeres på en Nokia-telefon. BLZ-filer kan også bli hentet ut på PCen ved hjelp av BLZ Extractor-verktøyet.

N-Gage-spill distribueres også ved hjelp av .N-GAGE filutvidelsen.

MERK: BLZ-filer er noen ganger lastet opp til andre Symbian OS-baserte mobilenheter for å spille spill. Denne prosessen er imidlertid uoffisiell og støttes ikke av Nokia.

Programmer som åpnes BLZ filer
Windows
Nokia PC Suite
BLZ Extractor

Filtype 2Compressed Bitmap Image

Utvikleren N/A
Kategori Raster Image Files
Format Binary

.BLZ alternativnummer 2

Raster grafikk som bruker en komprimeringsalgoritme for å redusere bildefilstørrelsen; ligner en standard .BMP fil, men komprimert; Noen ganger brukt til å pakke bilder i videospill.

Programmer som åpnes BLZ filer
Windows
Adobe Photoshop
TUniBitmap
Macintosh
Adobe Photoshop

Filtype 3TeamViewer Blizz Session File

Utvikleren TeamViewer
Kategori Video Files
Format N/A

.BLZ alternativnummer 3

En BLZ-fil er en videofil opprettet av TeamViewer Blizz, et program som brukes til å samarbeide med andre brukere via video, tale, direktemeldinger og skjermdeling. Den inneholder et videoopptak av en økt. BLZ-filer ligner .TVS filer opprettet av TeamViewer.

Mer informasjon

BLZ-filer støttes bare av TeamViewer Blizz. For å dele et opptak laget i Blizz med ikke-Blizz-brukere, lagre opptaket som en .AVI -fil i Blizz. Du kan også laste opp en BLZ-fil til TVS til MP4 online-programmet og konvertere den innspillede videoen til en .MP4 -fil.

Programmer som åpnes BLZ filer

Om BLZ filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .blz er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype TeamViewer Blizz Session File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.