Hoved : Filutvidelser : .docm Fil

.docm Filutvidelse

Filtype Word Open XML Macro-Enabled Document

Utvikleren Microsoft
Kategori Text Files
Format Zip

.DOCM alternativnummer

En DOCM-fil er et dokument opprettet av Microsoft Word, en populær tekstbehandler som følger med Microsoft Office. Den inneholder innebygde makroer som kan utføres i dokumentet. DOCM-filer brukes til å automatisere Word Open XML-dokumentoppgaver ( .DOCX ) ved å legge til avansert makrofunksjonalitet.

Mer informasjon

DOCM-fil åpen i Microsoft Word 2016

Makroer er en rekke kommandoer gruppert sammen som en enkelt kommando og utført for å automatisk fullføre en oppgave. De er nyttige for å spare tid når du utfører repetitive funksjoner som dataoppføring eller beregning. Du kan også tilordne en makro til en bestemt knapp i Word eller tastetrykk for å spare tid. For å registrere en makro, velg Vis → Makroer → Legg inn makro.

DOCM-filer lagres ved hjelp av det åpne XML-baserte Word-dokumentformatet, som ble introdusert i Office 2007. De kan åpnes av Microsoft Word 2007 eller tidligere versjoner av Word med støtte for Open XML-komponent.

Programmer som åpnes DOCM filer
Windows
AbiSource AbiWord
Microsoft Works
Microsoft Office
Microsoft Word
Corel WordPerfect
Adobe RoboHelp
IMSI TurboPDF
Pack
Linux
AbiSource AbiWord
Android
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Planamesa NeoOffice
Microsoft Word for Mac
Microsoft Office
iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Om DOCM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .docm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Word Open XML Macro-Enabled Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.