Hoved : Filutvidelser : .cxf Fil

.cxf Filutvidelse

Filtype 1Picasa Collage File

Utvikleren Google
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er en CXF fil?

Fil laget av Picasa, et gratis bilderedigeringsprogram og bildedelingsprogram utviklet av Google; opprettet sammen med .JPG bilde når brukeren lagrer en collage; lagrer stier til bildene som ble brukt til å lage collagen, samt stillingene til bildene i collagen.

Mer informasjon

Hvis du flytter en collage-JPG-fil, bør du også flytte den tilhørende CRX-filen, eller kollagen blir ikke rekonstruert riktig i Picasa fra den nye plasseringen. Derfor må du sørge for å kopiere CRX-filen når du flytter dine collager.

Programmer som åpnes CXF filer
Windows
Google Picasa
Macintosh
Google Picasa

Filtype 2Coordinates Export Format

Utvikleren HeightMap.org
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.CXF alternativnummer 2

Fil opprettet i Koordinater eXportformat (CXF), et tekstfilformat som brukes til lagring av vektorkart og bilder; brukes ofte til vektorkart, men kan også brukes til hvilken som helst vektorbilde; kan redigeres med CXeditor og eksporteres til .AI , .XAML , .SVG , .EMF , .KML og HTML5 formater.

Programmer som åpnes CXF filer
Windows
CXeditor

Filtype 3Chemical Exchange Format File

Utvikleren Chemical Abstracts Service
Kategori Data Files
Format N/A

.CXF alternativnummer 3

Fil opprettet i Chemical Exchange Format (CXF), et format som brukes til lagring av molekylære data; designet for utveksling av kjemiske data i et standardformat; mindre vanlig enn andre molekylære formater som .CML og .MOL .

Programmer som åpnes CXF filer

Filtype 4Cuttlefish Extended Format File

Utvikleren Cuttlefish
Kategori Data Files
Format Text

.CXF alternativnummer 4

Arkiv opprettet av Cuttlefish, et nettverk visualiseringsverktøy; sparer vinkler, kanter, vekter og andre verdier for en ikke-rettet eller rettet graf; brukes til nettverksforskning og visualisering.

Mer informasjon

Blokkfisk har flere avanserte nettverkslayoutalgoritmer som automatisk plotter visualiseringen.

Programmer som åpnes CXF filer

Om CXF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .cxf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cuttlefish Extended Format File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.