Hoved : Filutvidelser : .cml Fil

.cml Filutvidelse

Filtype 1Chemical Markup Language File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format Binary

Hva er en CML fil?

XML-fil lagret i Chemical Markup Language (CML) format, en standard som brukes til å spesifisere kjemisk informasjon; inneholder beskrivelser av molekylstrukturer eller andre kjemiske informatikkdata; brukes til utveksling og arkivering av kjemiske data.

Mer informasjon

CML-språket overholder en streng DTD-spesifikasjon som finnes i en .XSD XML-skjemafil. Flere versjoner av skjemaet er utviklet siden den første utgivelsen av CML-formatet.

Programmer som åpnes CML filer
Windows
Avogadro
Linux
Avogadro
Open Babel
Bioclipse
Macintosh
Avogadro
iBabel

Filtype 2Crazy Machines Lab File

Utvikleren Viva Media
Kategori Spillfiler
Format Binary

.CML alternativnummer 2

Spillfil brukt av Crazy Machines, et kreativt fysikkbasert puslespill; lagrer en samling eksperimenter, som er spillnivåer som spilles av brukeren; gjør det mulig for spillere å gruppere nivåer sammen.

Mer informasjon

Et laboratorium kalt "My Lab" kan brukes av spilleren til å lage tilpassede eksperimenter i spillet. I Mitt Lab kan spillere eksportere eksperimenter til .CME filer, samt importere CME-filer. På denne måten kan spillerne dele eksperimenter i laboratoriet med andre.

MERK: CML-filer lagres i katalogen \ data \ labs \ i katalogen Crazy Machines.

Programmer som åpnes CML filer

Filtype 3CryptoMailer Encrypted File

Utvikleren TheGreenBow
Kategori Misc Files
Format Binary

.CML alternativnummer 3

Fil opprettet av CryptoMailer, et program som brukes til å sende filer som e-postvedlegg, lagrer en fil som er kryptert av brukerens kopi av CryptoMailer-programvaren; kan dekrypteres og åpnes av mottakere som har CryptoMailer-programvaren installert.

Mer informasjon

CryptoMailer integreres med Microsoft Outlook, Windows Live Mail og Thunderbird e-postklienter, samt webmailprogrammer.

Programmer som åpnes CML filer

Filtype 4OGC Web Map Context Document

Utvikleren Open Geospatial Consortium
Kategori GIS Files
Format XML

.CML alternativnummer 4

En CML-fil er en datafil som brukes av ulike GIS-programmer, for eksempel gvSIG og WMC Client for ArcGIS. Den inneholder lagene og parametrene til et webkartprosjekt i XML-format. CML-filer tillater at kartprosjekter åpnes på forskjellige tidspunkter og steder med samme nåværende visning når prosjektene sist ble åpnet.

Mer informasjon

I 1999 utviklet Open Geospatial Consortium (OGC) en standardprotokol kalt Web Map Service (WMS). Denne protokollen ble brukt til geografisk kartlegging av bilder som ble produsert av en kartserver ved hjelp av data fra en GIS-database over Internett.

WMC-, CML- og XML-filer brukes til å lagre kontekstuell informasjon for å gjenskape kartvisninger med webkart Tjenester (WMS) lag på andre GIS-plattformer. Disse filene inneholder ikke bare informasjonen som kreves for å vise et kart, men de lagrer også metadata, for eksempel informasjon om WMS-serverlagene i kartsettet og opprinnelsen til CML-filen.

Programmer som åpnes CML filer

Om CML filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .cml er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype OGC Web Map Context Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.