Hoved : Filutvidelser : .ctx Fil

.ctx Filutvidelse

Filtype 1Visual Basic Control Binary File

Utvikleren Microsoft
Kategori Developer Files
Format N/A

Hva er en CTX fil?

UserControl-objektdatafil opprettet av Visual Basic-utviklingsprogramvare; lagrer bilder og andre binære data som ikke kan lagres som vanlig tekst; lagret sammen med filen .CTL som definerer ActiveX-kontrollen.

Programmer som åpnes CTX filer

Filtype 2Valve ICE Encoded Script

Utvikleren Valve
Kategori Spillfiler
Format Binary

.CTX alternativnummer 2

Spillskript kodet av Information Concealment Engine (ICE) cipher; brukt av ventilspill som Team Fortress 2 (TF2) og Counter Strike; brukes til å forvirre spillskript, slik at brukerne ikke kan manipulere med dem enkelt.

Mer informasjon

CTX-filer kan konverteres til .TXT filer ved hjelp av Ctx Converter.

MERK: CTX-skript er opprettet ved hjelp av Vice-programmet som følger med Valve SDK.

Programmer som åpnes CTX filer

Filtype 3Cherrytree Password-protected SQLite Document

Utvikleren giuspen
Kategori Compressed Files
Format Zip

.CTX alternativnummer 3

En CTX-fil er et dokument opprettet av Cherrytree, et notatprogram. Den lagrer dokumentdata, som kan inkludere tekst, tabeller, objekter og bilder, komprimert med Zip-komprimering. CTX-filer er beskyttet med et passord og kan ikke vises uten at det blir skrevet inn.

Mer informasjon

Brukere lagrer ofte Cherrytree-dokumenter som .CTB filer, men hvis de beskytter dem med et passord, lagres dokumentene som CTX-filer. Cherrytree-brukere kan også lagre dokumenter i XML-format som .CTD filer. Passordbeskyttede CTD-filer lagres som .CTZ filer. CTD- og CTZ-filer er nyttige for å lagre dokumenter som er mindre enn CTB- og CTX-filer.

CTX-filer åpnes vanligvis av Cherrytree, men de kan også åpnes med 7-Zip i Windows. Hvis en bruker åpner den i 7-Zip, må passordet fortsatt angis før filen kan åpnes.

MERK: Cherrytree er utviklet av giuspen, en portmanteau av Giuseppe Penone.

Programmer som åpnes CTX filer

Om CTX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ctx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cherrytree Password-protected SQLite Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.