Hoved : Filutvidelser : .ctb Fil

.ctb Filutvidelse

Filtype 1AutoCAD Color-Based Plot Style File

Utvikleren Autodesk
Kategori Settings Files
Format Binary

Hva er en CTB fil?

Fil som brukes av AutoCAD, et CAD-program som brukes til 2D- og 3D-tegning; inneholder fargebaserte plottformater, eller mappings av farger til lag av objekter; brukes til å legge farge- og skjerminnstillinger til designobjekter.

Mer informasjon

CTB-filer kan erstattes av det nyere .STB formatet, som abstrakterer lagfargebaserte egenskaper til objektbaserte egenskaper. Mange bedrifter bruker fortsatt CTB-filer i stedet for STB-filer på grunn av kostnadene som trengs for å trene personell og å oppgradere eksisterende CAD-konstruksjoner.

MERK: CTB-filer og STB-filer kan ikke begge brukes innenfor samme CAD-design. CTB-filer kan konverteres til STB-filer ved hjelp av AutoCAD.

Programmer som åpnes CTB filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtype 2Cherrytree SQLite Document

Utvikleren giuspen
Kategori Data Files
Format N/A

.CTB alternativnummer 2

En CTB-fil er et dokument opprettet av Cherrytree, et notatprogram. Den lagrer dokumentdata i SQLite-format, som kan inkludere tekst, tabeller, bilder, objekter og dokumentinnstillinger. CTB-filer beskyttet med et passord lagres som .CTX filer.

Mer informasjon

Brukere lagrer vanligvis Cherrytree-dokumenter som CTB- eller CTX-filer. De kan imidlertid også lagre dokumenter i XML-format som .CTD filer. Passordbeskyttede CTD-filer lagres som .CTZ filer. CTD- og CTZ-filer er nyttige for å lagre dokumenter som er mindre enn CTB- og CTX-filer.

MERK: Cherrytree er utviklet av giuspen, en portmanteau av Giuseppe Penone.

Programmer som åpnes CTB filer

Om CTB filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ctb er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cherrytree SQLite Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.