Hoved : Filutvidelser : .ctz Fil

.ctz Filutvidelse

Filtype Cherrytree Password-protected XML Document

Utvikleren giuspen
Kategori Compressed Files
Format Zip

.CTZ alternativnummer

En CTZ-fil er et dokument opprettet av Cherrytree, et notatprogram. Den lagrer dokumentdata, som kan inkludere tekst, tabeller, objekter og bilder, komprimert med Zip-komprimering. CTZ-filer er beskyttet med et passord og kan ikke vises uten at passordet er oppgitt.

Mer informasjon

Brukere lagrer vanligvis Cherrytree-dokumenter som .CTB filer, men hvis de beskytter dem med et passord, lagres dokumentene som .CTX files. Cherrytree-brukere kan også lagre dokumenter i XML-format som .CTD filer. Passordbeskyttede CTD-filer lagres som CTZ-filer. CTD- og CTZ-filer er nyttige for å lagre dokumenter som er mindre enn CTB- og CTX-filer.

CTZ-filer åpnes vanligvis av Cherrytree, men de kan også åpnes med 7-Zip i Windows. Hvis en bruker åpner den i 7-Zip, må passordet fortsatt angis før filen kan åpnes.

MERK: Cherrytree er utviklet av giuspen, en portmanteau av Giuseppe Penone.

Programmer som åpnes CTZ filer

Om CTZ filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ctz er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Cherrytree Password-protected XML Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.